Ciorapi compresivi de ciclism pro corai-violet, Sportlast-<p>Ciorapii compresivi înalți Sportlast Pro pentru ciclism sunt concepuți pentru bicicliștii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru plimbările cu bicicleta. </p>

Ciorapi compresivi de ciclism pro corai-violet, Sportlast

Referinta: TP208-CVI

142,00 lei

Ciorapii compresivi înalți Sportlast Pro pentru ciclism sunt concepuți pentru bicicliștii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru plimbările cu bicicleta. 

Marime
Cantitate

Produse similare

Ciorapi compresivi de ciclism pro corai-violet, Sportlast

 

Ciorapii compresivi înalți Sportlast Pro pentru ciclism sunt concepuți pentru bicicliștii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru plimbările cu bicicleta. Acești ciorapi compresivi lungi te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanța în competiții, vei putea pedala mai mult timp și îți vei depăși limitele datorită formei lor anatomice și designului inovator.

Caracteristica lor cea mai importantă este că au fost proiectați cu tehnologia Clevertex®, o țesătură inteligentă care reușește să îți mențină picioarele uscate astfel încât să nu-ți faci griji decât să dai tot ce ai mai bun. Cei mai înalți ciorapi de la Sportlast sunt aliatul tău ideal pentru a obține performanță și a fi mereu în mișcare constantă. Nu te opri, pedalează mereu.

Pentru sportivii de nivel înalt care fac sport frecvent.

Ciorapi înalți de compresie mare concepuți având în vedere nevoile celor mai pretențioși bicicliști. Datorită faptului că sunt înalți îți vor oferi o senzație aerodinamică superioară față de ciorapii scurți din aceeași categorie. Creați cu cea mai recentă tehnologie de la Sportlast, ciorapii compresivi înalți Sportlast Pro pentru ciclism sunt proiectați cu o formă anatomică pentru o mai bună susținere și adaptabilitate pentru cel mai pretențios sportiv.

Caracteristici unice pentru ciorapii compresivi de ciclism de ultimă generație de la Sportlast

TEHNOLOGIA CLEVERTEX®

Clevertex® este o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Stratul interior absoarbe transpirația, iar al doilea strat o drenează la suprafață pentru a o evapora. Această tehnologie reușește să mențină pielea uscată.

3D Layer

Tehnologia 3D Layer este folosită în fabricarea acestor ciorapi ca o căptușeală interioară și o talpă cu microcapsule antiderapante concepute pentru a evita apariția veziculelor și iritațiilor pielii. Mai mult confort în acești ciorapi compresivi astfel încât să îți faci griji doar pentru antrenament.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Ciorapii înalți Sportlast Pro sunt fabricați din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea ciorapilor compresivi provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.Tabel marimi sosete scurte Sportlast

TP208-CVI-S

Referinte specifice

ean13
8425693040430

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog