Ciorapi compresivi inalti training ultra elastici portocalii, Sportlast

Ciorapi compresivi inalti training ultra elastici portocalii, Sportlast

Referinta: US401-O

84,00 lei

Ciorapi înalți dezvoltați pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Ciorapi compresivi înalți training ultra elastici portocalii, Sportlast

 

Ciorapi înalți dezvoltați pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. Fabricați din Clevertex, o țesătură inteligentă alcătuită dintr-un strat dublu higroscopic care conferă ciorapilor proprietăți unice. Structura acestei țesături este alcătuită din două straturi, stratul interior este responsabil de absorbția transpirației, iar al doilea strat o drenează spre suprafață pentru a o evapora. Datorită acestei tehnologii, pielea rămâne uscată și este prevenită apariția veziculelor. De asemenea, ajută la reducerea mirosului neplăcut de picioare în timpul antrenamentelor. Acest lucru se realizează datorită ionilor de argint care conferă ciorapilor proprietăți antimicrobiene, capabile să distrugă bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

Ciorapi de compresie standard, de la 10 la 15 mm/Hg, cu proprietăți unice. Concepuți pentru acei sportivi care nu doresc să folosească ciorapi de compresie treptată în competițiile lor, dar care au nevoie de ciorapi de înaltă performanță. Dacă știi că ciorapii buni au un impact direct asupra calității antrenamentului, continuă să citești pentru că asta te interesează.

Colecția de ciorapi ultra-elastici de la Sportlast este dezvoltată cu tehnologia PERFECT FIT, care permite ciorapului să se potrivească perfect piciorului tău, fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușori deoarece cântăresc doar 16 g așa că nici nu vei observa că îi porți. De asemenea, sunt ultra-elastici pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

US401-O-M

Referinte specifice

ean13
8425693030509

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog