Ciorapi compresivi invizibili pentru training ultra elastici albi, Sportlast

Ciorapi compresivi invizibili pentru training ultra elastici albi, Sportlast

Referinta: US101-B

66,00 lei

Ciorapi compresivi invizibili dezvoltați pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Ciorapi compresivi invizibili pentru training ultra elastici albi, Sportlast

 

Ciorapi compresivi invizibili dezvoltați pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. Fabricați din Clevertex, o țesătură inteligentă alcătuită dintr-un strat dublu higroscopic care conferă ciorapilor proprietăți unice. Structura acestei țesături este alcătuită din două straturi, stratul interior este responsabil de absorbția transpirației, iar al doilea strat o drenează spre suprafață pentru a o evapora. Datorită acestei tehnologii pielea rămâne uscată și este prevenită apariția veziculelor. Sunt invizibili și nu pot fi văzuți astfel încât să te poți antrena fără să-ți fie cald în lunile de vară. În plus, datorită acestor ciorapi vei putea reduce mirosul neplăcut al picioarelor în timpul antrenamentului. Ionii de argint din compoziție conferă ciorapilor proprietăți antimicrobiene datorită cărora bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele pot fi distruse. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

Ciorapi practic invizibili cu proprietăți unice care nici nu se vor vedea în interiorul pantofilor tăi. Sunt concepuți pentru acei sportivi care nu doresc să folosească ciorapi de compresie graduală în competițiile lor, dar care au nevoie de ciorapi de înaltă performanță. Dacă știi că ciorapii buni au un impact direct asupra calității antrenamentului, continuă să citești pentru că asta te interesează.

De asemenea, acești ciorapi compresivi nu se mișcă așa că nu vei observa că își schimbă poziția în interiorul pantofilor tăi. Reduc senzația de disconfort. Dezvoltați cu tehnologia PERFECT FIT care permite ciorapului să se potrivească perfect piciorului tău fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușori deoarece cântăresc doar 16 g așa că nici nu vei observa că îi porți. Sunt ultra-elastici pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Disponibili în mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea ta sport. Ciorapi compresivi invizibili pentru antrenament care previn apariția veziculelor în timpul antrenamentului.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

US101-B-L

Referinte specifice

ean13
8425693029992

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog