Ciorapi compresivi lungi pentru fasciita plantara, gri portocaliu, Sportlast

Ciorapi compresivi lungi pentru fasciita plantara, gri portocaliu, Sportlast

Referinta: F307J-ON

263,00 lei

Ciorapii înalți pentru fasciita plantară sunt o îmbrăcăminte creată pentru a preveni durerea cauzată de inflamația fasciei. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Ciorapi compresivi lungi pentru fasciită plantară, gri portocaliu, Sportlast 

 

Ciorapii înalți pentru fasciita plantară sunt o îmbrăcăminte creată pentru a preveni durerea cauzată de inflamația fasciei. Sunt creați pentru a oferi un sprijin în zona tălpii piciorului care ajută la reducerea umflăturilor. Cu aceste șosete poți reduce durerea cauzată de fasciita plantară și a călcâiului și poți preveni creșterea durerii.

Acest articol de îmbrăcăminte are o compresie descrescătoare de la 15 la 21 mmHg sau de clasa I, așa că pe lângă faptul că te ajută să atenuezi durerea, te vor ajuta și la îmbunătățirea circulației picioarelor deoarece exercită o ușoară scădere a presiunii care începe în zona gleznei și facilitează reîntoarcerea venoasă a sângelui către inimă, evitând astfel problemele de circulație precum varice, vene păianjen, picioare obosite sau senzație de furnicături.

Acești ciorapi au fost dezvoltați și testați pe persoane care suferă de fasciită plantară și dureri de călcâi, iar de aceea designul lor include întărituri în cele mai delicate zone ale picioarelor. Un suport cu efect de „taping” în zona tălpii piciorului pentru a reduce inflamația, iar materialul din zona călcâiul este bielastic pentru a ține corect osul calcan și în final o întăritură în zona călcâiului pentru o aderență perfectă a ciorapilor. O îmbrăcăminte unică, special concepută pentru sportivii care suferă de fasciită plantară și doresc să obțină rezultate excelente.

Dintre toate soluțiile pe care le găsim pe piață pentru prevenirea fasciitei plantare, acești ciorapi, pe lângă faptul că sunt unii dintre cei mai eficienți, sunt unii dintre cei mai confortabili. Presiunea pe care o exercită asupra zonei afectate înseamnă că problema se rezolvă foarte eficient, fiind și o îmbrăcăminte foarte confortabilă de îmbrăcat și purtat întrucât sunt ciorapi bielastici.

Pe lângă faptul că sunt o îmbrăcăminte indicată pentru a rezolva inflamația fasciei sau eventualele dureri de călcâi la sportivi, sunt ciorapi de compresie treptată, iar prin folosirea lor vei ajuta la stimularea circulației picioarelor și vei evita leziunile inutile. De asemenea, au un efect preventiv în ceea ce privește suferința cauzată de fasciita plantară deoarece previn reapariția durerii.

Designul lor unic fac această îmbrăcăminte foarte confortabilă; fasciita plantară provoacă uneori probleme care te incomodează zi de zi, cum ar fi să nu te poți antrena, să simți durere când pui piciorul pe pământ sau chiar o înțepătură în talpă când te dai jos din pat. De aceea, acești ciorapi Sportlast pentru fasciita plantară au un design unic și foarte confortabil. Datorită zonei degetelor elastice, vei obține mobilitatea totală a degetelor de la picioare. În plus, zona vârfului degetului este țesută cu fir de argint care este antibacterian și fungicid, astfel încât picioarele tale vor rămâne fără ciuperci și mirosuri neplăcute. Fabricarea din material bielastic și designul lor anatomic vor încânta orice sportiv pentru că pe lângă rezolvarea problemelor fasciitei plantare, sunt foarte confortabili de îmbrăcat, nu alunecă sau se rulează în timp ce îi porți.

Tabel marimi sosete lungi fasciita plantara Sportlast

F307J-ON-S

Referinte specifice

ean13
8425693039106

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog