Ciorapi compresivi lungi pro negru gri, Sportlast

Ciorapi compresivi lungi pro negru gri, Sportlast

Referinta: TP320-NG

210,00 lei

Ciorapii compresivi pentru alergători sunt concepuți pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament. 

Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Ciorapi compresivi lungi pro negru gri, Sportlast

 

Ciorapii compresivi pentru alergători sunt concepuți pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament. Acești ciorapi de compresie graduală vor oferi mai mult oxigen în sânge și mușchi și, astfel, vor îmbunătăți performanța sportivilor de nivel înalt.

Ciorapii compresivi fac parte din gama Sportlast Pro în care găsim articole de îmbrăcăminte de compresie graduală mai mare de 20 până la 25 mmHg. Au fost concepuți ținând cont de nevoile celor mai pretențioși alergători. Cea mai importantă caracteristică a lor este că au fost proiectați cu tehnologia Clevertex®, o țesătură inteligentă care reușește să mențină picioarele uscate astfel încât alergătorul trebuie să-și facă griji doar să dea tot ce e mai bun. Ciorapii compresivi lungi Sportlast sunt aliatul tău ideal pentru a obține performanță maximă.

Pentru alergătorii de nivel înalt care se antrenează frecvent.

Ciorapi de compresie graduală de la 20 la 25 mmHg concepuți având în vedere nevoile celui mai pretențios alergător. Întăritura specifică acestui produs susține și protejează zona gambei pentru a îmbunătăți confortul și a evita suprasolicitarea acestei grupe musculare. De asemenea, ciorapii compresivi pentru alergare Sportlast Pro au o întăritură pe laba piciorului pentru a preveni abraziunile și pe tendonul lui Ahile pentru a minimiza tensiunile. Un produs de înaltă performanță pentru a alerga, a crește performanța și a minimiza leziunile.

Compresia lor graduală (compresie mai mare la gleznă și mai mică la gambe) ajută la întoarcerea venoasă:

- Economisire de până la 5% la consumul de oxigen

- Toleranță mai mare la acidul lactic (cu până la 11% mai mult)

- Rezistență mai mare la epuizare (cu până la 13% mai mult)

TEHNOLOGIA CLEVERTEX®

Clevertex® este o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Stratul interior absoarbe transpirația, iar al doilea strat o drenează la suprafață pentru a o evapora. Această tehnologie reușește să mențină pielea uscată.

3D Layer

Tehnologia 3D Layer este folosită în fabricarea acestor ciorapi ca o căptușeală interioară și o talpă cu microcapsule antiderapante concepute pentru a evita apariția veziculelor și iritațiilor pielii. Mai mult confort în acești ciorapi astfel încât să îți faci griji doar pentru antrenament.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Ciorapii compresivi lungi Sportlast Running Pro sunt fabricați din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea ciorapi compresivi provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.Tabel marimi sosete lungi Sportlast

TP320-NG-S

Referinte specifice

ean13
8425693039274

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog