Ciorapi compresivi scurti training ultra elastici negru gri, Sportlast

Ciorapi compresivi scurti training ultra elastici negru gri, Sportlast

Referinta: USJ201-N

71,00 lei

Ciorapi compresivi scurți pentru alergători și trail-runners cu performanță ridicată astfel încât picioarele tale să aibă grijă doar de alergare. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Ciorapi compresivi scurți training ultra elastici negru gri, Sportlast

 

Ciorapi compresivi scurți pentru alergători și trail-runners cu performanță ridicată astfel încât picioarele tale să aibă grijă doar de alergare. Datorită acestor ciorapi te vei asigura că picioarele tale nu au de suferit în timpul antrenamentului, fără vezicule și fără frecare. Fabricați din Clevertex, o țesătură de maximă performanță alcătuită din două straturi, primul absoarbe transpirația, iar al doilea o evaporă spre suprafață. Ce se urmărește? Ca pielea să fie uscată și fără transpirație astfel încât să se prevină apariția veziculelor.

În plus, ciorapii ultra-elastici sunt scurți și pot fi asortați cu hainele de antrenament pentru a uita cum e să fii înfierbântat(ă) în timpul ieșirilor tale de vară. Datorită acestor ciorapi vei putea reduce mirosul neplăcut al piciorelor în timpul antrenamentului. Compoziția cu ioni de argint conferă ciorapilor proprietăți antimicrobiene datorită cărora bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele pot fi distruse. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

De asemenea, acești ciorapi scurți nu se mișcă așa că nu vei observa că își schimbă poziția în interiorul pantofilor tăi. Reduc senzația de disconfort. Dezvoltați cu tehnologia PERFECT FIT care permite ciorapului compresiv să se potrivească perfect piciorului tău, fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușori, cântăresc doar 16 g, așa că nici nu vei observa că îi porți. Sunt ultra-elastici pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Disponibili în mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea ta sport. Ciorapi pentru antrenament care împiedică apariția veziculelor în timpul antrenamentului.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

USJ201-N-M

Referinte specifice

ean13
8425693030608

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog