Cotiera black edition negru cu alb, Sportlast

Cotiera black edition negru cu alb, Sportlast

Referinta: D950-NB

89,00 lei

Cotiera Sportlast Black Edition este o piesă vestimentară indicată în special pentru leziunile ușoare din zona cotului.

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Cotiera Sportlast Black Edition este o piesă vestimentară indicată în special pentru leziunile ușoare din zona cotului. Dacă ai nevoie de susținere pentru o accidentare post-sport, cotiera îți oferă sprijin și confort în zona afectată. Indicată pentru epicondilită, leziuni traumatice acute și cronice, fiind de asemenea indicată și pentru recuperare după accidentări și prevenirea rănilor în timpul practicării sportului, oferind o mai mare siguranță în zona cotului.

Această piesă vestimentară din gama Sportlast de recuperare sportivă oferă un sprijin confortabil și foarte precis în zona cotului. Fabricată cu tehnologia Seamless, oferă îmbrăcămintei un confort mai mare deoarece nu are cusături și nu formează pliuri, pentru mai multă siguranță și confort.

A fost concepută ținând cont de nevoile de recuperare și prevenire a durerilor musculare și articulare a cotului sportivilor. Fiind o îmbrăcăminte bielastică, este mai confortabilă deoarece este elastică în ambele direcții. De asemenea, este potrivită pentru recuperare după o intervenție, precum și ca stabilizator articular deoarece asigură securitatea zonei afectate.

Dacă practici sport intens, nu ezita. Cotierele din gama Black Edition sunt esențiale pentru a avea grijă de articulațiile tale.

Tabel mărimi                

CIRCUMFERINȚA COTULUI
De la 20 la 23 cm  S
De la 23 la 27 cm M
De la 27 la 31 cm L
De la 31 la 35 cm XL
D950-NB-M

Referinte specifice

ean13
8425693007341

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog