Jambiere de compresie Start negre cu gri, Sportlast

Jambiere de compresie Start negre cu gri, Sportlast

Referinta: TS410N-G

131,00 lei

Jambierele de compresie Sportlast Start Running sunt concepute pentru sportivii care încep să folosească șosete de compresie.

Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Jambierele de compresie Sportlast Start Running sunt concepute pentru sportivii care încep să folosească șosete de compresie. Sunt o îmbrăcăminte perfectă pentru alergătorii care nu au încercat niciodată șosete de compresie descrescătoare, dar ies ocazional la alergare. Datorită compresiei lor ușoare, aceste jambiere vor oferi mai mult oxigen în sânge și în mușchi și, astfel, vor îmbunătăți performanța sportivă. Utilizarea jambierelor Start pentru alergare în toate sesiunile de antrenament reduce percepția atât asupra efortului cardiovascular, cât și asupra picioarelor. Începe de azi să folosești jambierele de alergat deoarece îți vor crește performanța încă din prima zi. Îți poți completa echipamentul cu șosetele Start Running sau cu gama de șosete ultra-elastice și ultra-ușoare de la Sportlast. Un design unic și reînnoit pentru jambierele esențiale pentru a alerga, disponibile în mai multe culori și perfecte pentru a fi combinate cu orice ținută. Pentru alergători amatori sau ocazionali.

Jambierele de compresie graduală ușoară de la 15 la 20 mmHg au fost proiectate ținand cont de nevoile alergătorilor care încep să practice acest sport sau care aleargă ocazional. Întăritura specifică acestui produs susține și protejează zona gambei pentru a îmbunătăți confortul și a evita suprasolicitarea acestei grupe musculare. Jambierele de compresie ușoară Sportlast pentru alergători sunt confecționate dintr-o țesătură foarte elastică și fără cusături pentru a preveni frecarea. Banda este elastică, iar vârful este ultra-elastic și fără compresie pentru a garanta confort maxim.

Compresia lor graduală ușoară (compresie mai mare la gleznă și mai mică la gambe) ajută la întoarcerea venoasă, realizând:

- Economisire de până la 5% la consumul de oxigen

- Toleranță mai mare la acidul lactic (cu până la 11% mai mult)

- Rezistență mai mare la epuizare (cu până la 13% mai mult)

RESPIRABILE

Toate șosetele și jambierele de compresie din gama Sportlast Start sunt dezvoltate cu fibre inteligente care ajută la menținerea transpirației pielii. Deoarece transpirația adecvată este esențială pentru a putea oferi totul în antrenamentul tău, aceste produse garantează că pielea ta va rămâne în condiții perfecte în timp ce faci sport.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Aceste jambiere Sportlast aparțin gamei de produse reciclate deoarece sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai bună calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea produselor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

Tabel marimi jambiere de compresie start negru gri Sportlast

TS410N-G-S

Referinte specifice

ean13
8425693039595

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog