Sosete inalte training ultra elastice rosii, Sportlast-<p>Șosete înalte dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor.</p>

Sosete inalte training ultra elastice rosii, Sportlast

Referinta: US401-R

84,00 lei

Șosete înalte dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor.

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

SPORTLAST ȘOSETE ÎNALTE TRAINING ULTRA ELASTICE ROSII

Șosete înalte dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. Fabricate din Clevertex, o țesătură inteligentă alcătuită dintr-un strat dublu higroscopic care conferă șosetelor proprietăți unice. Structura acestei țesături este alcătuită din două straturi, stratul interior este responsabil de absorbția transpirației, iar al doilea strat o drenează spre suprafață pentru a o evapora. Datorită acestei tehnologii, pielea rămâne uscată și este prevenită apariția veziculelor. De asemenea, ajută la reducerea mirosului neplăcut de picioare în timpul antrenamentelor. Acest lucru se realizează datorită ionilor de argint care conferă șosetelor proprietăți antimicrobiene, capabile să distrugă bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

Șosete de compresie standard, de la 10 la 15 mm/Hg, cu proprietăți unice. Concepute pentru acei sportivi care nu doresc să folosească șosete de compresie treptată în competițiile lor, dar care au nevoie de șosete de înaltă performanță. Dacă știi că șosetele bune au un impact direct asupra calității antrenamentului, continuă să citești pentru că asta te interesează.

Colecția de șosete ultra-elastice de la Sportlast este dezvoltată cu tehnologia PERFECT FIT, care permite șosetei să se potrivească perfect piciorului tău, fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușoare deoarece cântăresc doar 16 g așa că nici nu vei observa că le porți. De asemenea, sunt ultra-elastice pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

US401-R-L

Referinte specifice

ean13
8425693030479

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...