Sosete invizibile pentru training ultra elastice galben, Sportlast-<p>Șosete invizibile dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor.</p>

Sosete invizibile pentru training ultra elastice galben, Sportlast

Referinta: US101-Y

66,00 lei

Șosete invizibile dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor.

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

SPORTLAST SOSETE INVIZIBILE TRAINING ULTRA ELASTICE GALBENE

Șosete invizibile dezvoltate pentru a preveni apariția veziculelor în timpul antrenamentelor. Fabricate din Clevertex, o țesătură inteligentă alcătuită dintr-un strat dublu higroscopic care conferă șosetelor proprietăți unice. Structura acestei țesături este alcătuită din două straturi, stratul interior este responsabil de absorbția transpirației, iar al doilea strat o drenează spre suprafață pentru a o evapora. Datorită acestei tehnologii pielea rămâne uscată și este prevenită apariția veziculelor. Sunt invizibile și nu pot fi văzute astfel încât să te poți antrena fără să-ți fie cald în lunile de vară. În plus, datorită acestor șosete vei putea reduce mirosul neplăcut al picioarelor în timpul antrenamentului. Ionii de argint din compoziție conferă șosetelor proprietăți antimicrobiene datorită cărora bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele pot fi distruse. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

Șosete practic invizibile cu proprietăți unice care nici nu se vor vedea în interiorul pantofilor tăi. Sunt concepute pentru acei sportivi care nu doresc să folosească șosete de compresie graduală în competițiile lor, dar care au nevoie de șosete de înaltă performanță. Dacă știi că șosetele bune au un impact direct asupra calității antrenamentului, continuă să citești pentru că asta te interesează.

De asemenea, aceste șosete nu se mișcă așa că nu vei observa că își schimbă poziția în interiorul pantofilor tăi. Reduc senzația de disconfort. Dezvoltate cu tehnologia PERFECT FIT care permite șosetei să se potrivească perfect piciorului tău fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușoare deoarece cântăresc doar 16 g așa că nici nu vei observa că le porți. Sunt ultra-elastice pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Disponibile în mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea ta sport. Șosete invizibile pentru antrenament care previn apariția veziculelor în timpul antrenamentului.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

US101-Y-M

Referinte specifice

ean13
8425693030028

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...