Sosete lungi pentru fasciita plantara, alb negru, Sportlast-<p>Șosetele înalte pentru fasciita plantară sunt o îmbrăcăminte creată pentru a preveni durerea cauzată de inflamația fasciei. </p>

Sosete lungi pentru fasciita plantara, alb negru, Sportlast

Referinta: F307B-N

263,00 lei

Șosetele înalte pentru fasciita plantară sunt o îmbrăcăminte creată pentru a preveni durerea cauzată de inflamația fasciei. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Șosetele înalte pentru fasciita plantară sunt o îmbrăcăminte creată pentru a preveni durerea cauzată de inflamația fasciei. Sunt create pentru a oferi un sprijin în zona tălpii piciorului care ajută la reducerea umflăturilor. Cu aceste șosete poți reduce durerea cauzată de fasciita plantară și a călcâiului și poți preveni creșterea durerii.

Acest articol de îmbrăcăminte are o compresie descrescătoare de la 15 la 21 mmHg sau de clasa I, așa că pe lângă faptul că te ajută să atenuezi durerea, te va ajuta și la îmbunătățirea circulației picioarelor deoarece exercită o ușoară scădere a presiunii care începe în zona gleznei și facilitează reîntoarcerea venoasă a sângelui către inimă, evitând astfel problemele de circulație precum varice, vene păianjen, picioare obosite sau senzație de furnicături.

Aceste șosete au fost dezvoltate și testate pe persoane care suferă de fasciită plantară și dureri de călcâi, iar de aceea designul lor include întărituri în cele mai delicate zone ale picioarelor. Un suport cu efect de „taping” în zona tălpii piciorului pentru a reduce inflamația, iar materialul din zona călcâiul este bielastic pentru a ține corect osul calcan și în final o întăritură în zona călcâiului pentru o aderență perfectă a șosetelor. O îmbrăcăminte unică, special concepută pentru sportivii care suferă de fasciită plantară și doresc să obțină rezultate excelente.

Dintre toate soluțiile pe care le găsim pe piață pentru prevenirea fasciitei plantare, aceste șosete, pe lângă faptul că sunt unele dintre cele mai eficiente, sunt unule dintre cele mai confortabile. Presiunea pe care o exercită asupra zonei afectate înseamnă că problema se rezolvă foarte eficient, fiind și o îmbrăcăminte foarte confortabilă de îmbrăcat și purtat întrucât sunt șosete bielastice.

Pe lângă faptul că sunt o îmbrăcăminte indicată pentru a rezolva inflamația fasciei sau eventualele dureri de călcâi la sportivi, sunt șosete de compresie treptată, iar prin folosirea lor vei ajuta la stimularea circulației picioarelor și vei evita leziunile inutile. De asemenea, au un efect preventiv în ceea ce privește suferința cauzată de fasciita plantară deoarece previn reapariția durerii.

Designul lor unic fac această îmbrăcăminte foarte confortabilă; fasciita plantară provoacă uneori probleme care te incomodează zi de zi, cum ar fi să nu te poți antrena, să simți durere când pui piciorul pe pământ sau chiar o înțepătură în talpă când te dai jos din pat. De aceea, aceste șosete Sportlast pentru fasciita plantară au un design unic și foarte confortabil. Datorită zonei degetelor elastice, vei obține mobilitatea totală a degetelor de la picioare. În plus, zona vârfului degetului este țesută cu fir de argint care este antibacterian și fungicid, astfel încât picioarele tale vor rămâne fără ciuperci și mirosuri neplăcute. Fabricarea din material bielastic și designul său anatomic vor încânta orice sportiv pentru că pe lângă rezolvarea problemelor fasciitei plantare, sunt foarte confortabile de îmbrăcat, nu alunecă sau se rulează în timp ce le porți.

Tabel marimi sosete lungi fasciita plantara Sportlast

F307B-N-S

Referinte specifice

ean13
8425693039021

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...