Sosete scurte pentru fasciita plantara, negru alb, Sportlast

Sosete scurte pentru fasciita plantara, negru alb, Sportlast

Referinta: F207N-BJ

189,00 lei

Șosetele scurte pentru fasciită plantară de la Sportlast sunt o îmbrăcăminte creată pentru a evita durerile cauzate de inflamația fasciei sportivilor. 

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Șosetele scurte pentru fasciită plantară de la Sportlast sunt o îmbrăcăminte creată pentru a evita durerile cauzate de inflamația fasciei sportivilor. Designul lor exercită un sprijin în zona tălpii piciorului care ajută la reducerea umflăturilor. Cu aceste șosete poți reduce durerea cauzată de fasciita plantară și de călcâi și poți preveni creșterea durerii.

Aceste șosete au fost dezvoltate și testate pe persoane care suferă de fasciită plantară și dureri de călcâi, iar de aceea designul lor include întărituri în cele mai delicate zone ale picioarelor. Un suport cu efect de „taping” în zona tălpii piciorului pentru a reduce inflamația, iar materialul din zona călcâiul este bielastic pentru a ține corect osul calcan și în final o întăritură în zona călcâiului pentru o aderență perfectă a șosetelor. O îmbrăcăminte cu caracteristici unice pentru a obține rezultate excelente.

Purtarea zilnică a șosetelor Sportlast pentru fasciită plantară are un efect reparator asupra picioarelor tale. Dintre toate soluțiile pe care le găsim pe piață pentru fasciită plantară, aceste șosete, pe lângă faptul că sunt unele dintre cele mai eficiente, sunt unule dintre cele mai confortabile. Presiunea pe care o exercită asupra zonei afectate înseamnă că problema se rezolvă foarte eficient, fiind și o îmbrăcăminte foarte confortabilă de îmbrăcat și purtat întrucât sunt șosete bielastice.

Designul lor unic este conceput pentru a fi o îmbrăcăminte foarte confortabilă; fasciita plantară poate provoca probleme care îi deranjează zilnic pe sportivi, până în punctul în care trebuie să se oprească din antrenamente pentru o perioadă de timp. În plus, fasciita plantară împiedică și activitățile zilnice precum așezarea piciorului pe pământ sau poți simți o durere foarte intensă în talpă când te ridici din pat și de multe ori implică pauză până când durerea trece.

De aceea șosetele Sportlast pentru fasciită plantară au un design unic și foarte confortabil. Datorită zonei degetelor elastice, vei obține mobilitatea totală a degetelor de la picioare. În plus, zona vârfului degetului este țesută cu fir de argint care este antibacterian și fungicid, astfel încât picioarele tale vor rămâne fără ciuperci și mirosuri neplăcute. Țesătura sa bielastică și designul său anatomic fac aceste șosete foarte confortabile de îmbrăcat și, de asemenea, nu alunecă sau sau se rulează în timp ce le porți. Banda este realizată astfel încât să nu strângă piciorul, garantând astfel o circulație adecvată a sângelui.

Tabel marimi sosete scurte fasciita plantara Sportlast

F207N-BJ-L

Referinte specifice

ean13
8425693039328

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog