Sosete scurte pro negru-gri, Sportlast-<p>Șosetele scurte din gama Sportlast Training Pro sunt concepute pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși sportivi.</p>

Sosete scurte pro negru-gri, Sportlast

Referinta: TP207-NG

131,00 lei

Șosetele scurte din gama Sportlast Training Pro sunt concepute pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși sportivi.

Marime
Cantitate

Șosetele scurte din gama Sportlast Training Pro sunt concepute pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși sportivi.

Fă antrenamentul cel mai bun moment al zilei cu aceste șosete. Șosetele de compresie sunt ideale pentru tine dacă practici alergare, crossfitt, fitboxing sau pentru orice antrenament sportiv de intensitate ridicată. Dă un impuls antrenamentelor tale cu aceste șosete. 

Pentru sporturi de intensitate și de înaltă performanță.

Șosete scurte de compresie standard concepute având în vedere nevoile celui mai exigent sportiv. Minimizează durerea, veziculele și încărcările de pe zonele picioarelor. Cresc confortul la antrenamente, indiferent de nivelul de intensitate.

TEHNOLOGIA CLEVERTEX®

Clevertex® este o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Stratul interior absoarbe transpirația, iar al doilea strat o drenează la suprafață pentru a o evapora. Această tehnologie reușește să mențină pielea uscată.

3D Layer

Tehnologia 3D Layer este folosită în fabricarea acestor șosete ca o căptușeală interioară și o talpă cu microcapsule antiderapante concepute pentru a evita apariția veziculelor și iritațiilor pielii. Mai mult confort în aceste șosete astfel încât să îți faci griji doar pentru antrenament.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Șosetele scurte Sportlast Training Pro sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea șosetelor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

tabel marimi sosete scurte Sportlast

TP207-NG-S

Referinte specifice

ean13
8425693039984

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...