Sosete scurte training ultra elastice roz, Sportlast-<p>Șosete scurte pentru alergători și trail-runners cu performanță ridicată astfel încât picioarele tale să aibă grijă doar de alergare.</p>

Sosete scurte training ultra elastice roz, Sportlast

Referinta: US201-P

71,00 lei

Șosete scurte pentru alergători și trail-runners cu performanță ridicată astfel încât picioarele tale să aibă grijă doar de alergare.

Marime
Cantitate
Stoc epuizat

SPORTLAST SOSETE SCURTE TRAINING ULTRA ELASTICE ROZ

Șosete scurte pentru alergători și trail-runners cu performanță ridicată astfel încât picioarele tale să aibă grijă doar de alergare. Datorită acestor șosete te vei asigura că picioarele tale nu au de suferit în timpul antrenamentului, fără vezicule și fără frecare. Fabricate din Clevertex, o țesătură de maximă performanță alcătuită din două straturi, primul absoarbe transpirația, iar al doilea o evaporă spre suprafață. Ce se urmărește? Ca pielea să fie uscată și fără transpirație astfel încât să se prevină apariția veziculelor.

În plus, șosetele ultra-elastice sunt scurte și pot fi asortate cu hainele de antrenament pentru a uita cum e să fii înfierbântat în timpul ieșirilor tale de vară. Datorită acestor șosete vei putea reduce mirosul neplăcut al piciorelor în timpul antrenamentului. Compoziția sa cu ioni de argint conferă șosetelor proprietăți antimicrobiene datorită cărora bacteriile, ciupercile, virușii și protozoarele pot fi distruse. Argintul acționează la rândul său ca un termoregulator, antibacterian și anti-miros.

De asemenea, aceste șosete scurte nu se mișcă așa că nu vei observa că își schimbă poziția în interiorul pantofilor tăi. Reduc senzația de disconfort. Dezvoltate cu tehnologia PERFECT FIT care permite șosetei să se potrivească perfect piciorului tău, fără să se miște sau să-și schimbe poziția în timp ce te antrenezi. Sunt ultraușoare, cântăresc doar 16 g, așa că nici nu vei observa că le porți. Sunt ultra-elastice pentru a garanta o potrivire perfectă în orice situație.

Disponibile în mai multe culori diferite pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea ta sport. Șosete pentru antrenament care împiedică apariția veziculelor în timpul antrenamentului.

Tabel marimi sosete Ultra Sportlast

US201-P-M

Referinte specifice

ean13
8425693030240

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...