Sportlast sosete de ciclism start negru gri-<p>Șosetele înalte de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente.</p>

  Sportlast sosete de ciclism start negru gri

  Referinta: TS208N-G

  98,00 lei

  Șosetele înalte de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente.

  Marime
  Cantitate

  Șosetele înalte de ciclism Sportlast aparțin gamei Start și sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenamente. Aceste șosete mai lungi te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanța, vei putea pedala mai mult timp și îți vei depăși limitele datorită formei lor anatomice și designului inovator.

  Folosește-le ori de câte ori mergi cu bicicleta și vei vedea cum se va reduce semnificativ percepția efortului, atât a celui cardiovascular, cât și asupra picioarelor. Cele mai înalte șosete de la Sportlast sunt aliatul tău ideal pentru a obține performanță și a fi mereu în mișcare constantă.

  Un design unic și reînnoit.

  Pentru cicliști amatori sau ocazionali.

  Tabel marimi sosete scurte Sportlast

  SPORTLAST
  TS208N-G-S

  Referinte specifice

  ean13
  8425693040515

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...