Sportlast sosete inalte pro corai-violet-<p>Șosetele înalte Sportlast Training Pro sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament.</p>

  Sportlast sosete inalte pro corai-violet

  Referinta: TP210-CVI

  142,00 lei

  Șosetele înalte Sportlast Training Pro sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament.

  Marime
  Cantitate
  Ultimele produse in stoc

  Șosetele înalte Sportlast Training Pro sunt concepute pentru sportivii care au nevoie de un produs de înaltă performanță pentru antrenament. Aceste șosete înalte te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanța în competiții, te vei putea antrena mai mult timp timp și îți vei depăși limitele datorită formei lor anatomice și designului inovator.

  Caracteristica lor cea mai importantă este că au fost proiectate cu tehnologia Clevertex®, o țesătură inteligentă care reușește să îți mențină picioarele uscate astfel încât să nu-ți faci griji decât să dai tot ce ai mai bun. Cele mai înalte șosete de la Sportlast sunt aliatul tău ideal pentru a obține performanță și a fi mereu în mișcare constantă. Nu te opri, doar antrenează-te.

  Pentru sporturi de intensitate și de înaltă performanță.

  Șosete înalte de compresie standard concepute având în vedere nevoile celor mai solicitante antrenamente. Datorită faptului că sunt înalte îți vor oferi o senzație aerodinamică superioară față de șosetele scurte din aceeași categorie. Create cu cea mai recentă tehnologie de la Sportlast, șosetele înalte Sportlast Training Pro sunt proiectate cu o formă anatomică pentru o mai bună susținere și adaptabilitate pentru cel mai pretențios sportiv.

  Caracteristici unice pentru șosetele Sportlast.

  TEHNOLOGIA CLEVERTEX®

  Clevertex® este o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Stratul interior absoarbe transpirația, iar al doilea strat o drenează la suprafață pentru a o evapora. Această tehnologie reușește să mențină pielea uscată.

  3D Layer

  Tehnologia 3D Layer este folosită în fabricarea acestor șosete ca o căptușeală interioară și o talpă cu microcapsule antiderapante concepute pentru a evita apariția veziculelor și iritațiilor pielii. Mai mult confort în aceste șosete astfel încât să îți faci griji doar pentru antrenament.

  SPORTLAST ȘI MEDIUL

  Șosetele înalte Sportlast Training Pro sunt fabricate din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

  Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea șosetelor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

  Tabel marimi sosete scurte Sportlast

  SPORTLAST
  TP210-CVI-S

  Referinte specifice

  ean13
  8425693039861

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...