Suport coapsa Black Edition alb negru, Sportlast

Suport coapsa Black Edition alb negru, Sportlast

Referinta: D951-NB

140,00 lei

Suportul pentru coapsă Sportlast Black Edition este un articol vestimentar indicat în special pentru încordare și ruptură musculară, stabilizare și siguranță în practicarea sportului.

Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

Suportul pentru coapsă Sportlast Black Edition este un articol vestimentar indicat în special pentru încordare și ruptură musculară, stabilizare și siguranță în practicarea sportului. De asemenea, este indicat pentru recuperare după intervenții chirurgicale și pentru prevenirea durerilor din zonă în timpul practicării sportului, oferind o mai mare siguranță în zona coapsei și evitând astfel încordarea musculară.

Acest articol vestimentar din gama Sportlast de recuperare sportivă oferă un sprijin confortabil și foarte precis pentru zona afectată a coapsei. Fabricat cu tehnologia Seamless, oferă îmbrăcămintei un confort mai mare deoarece nu are cusături și nu formează pliuri, pentru mai multă siguranță și confort.

A fost conceput ținând cont de nevoile de recuperare și prevenție ale celor mai pretențioși sportivi, evitând durerile musculare din zona coapselor. Fiind o îmbrăcăminte bielastică, este mai confortabilă deoarece este elastică în ambele direcții. De asemenea, este potrivită pentru recuperare după o intervenție, precum și ca stabilizator articular deoarece oferă securitate zonei afectate.

De obicei constatăm că după ce facem un exercițiu intens, unele zone ale corpului sunt afectate de dureri ascuțite care ne deranjează la următoarele antrenamente. Prevenirea și recuperarea după antrenament sunt esențiale pentru ca durerea să nu persiste.

Tabel marimi suport coapsa Sportlast

D951-NB-S

Referinte specifice

ean13
8425693007396

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog