Dedicat Științei

 

De la înființarea sa în 1972, Wakunaga din America a îmbrățișat convingerea că numai produsele de înaltă calitate, susținute științific, ar trebui prezentate pe piață. Extractul nostru de usturoi învechit a făcut obiectul a peste 870 de lucrări științifice. Multe dintre acestea sunt studii clinice dublu-orb, randomizate, evaluate în studii clinice- placebo, considerate a fi „standardul de aur” în rândul comunității științifice.

 

Un studiu clinic placebo, dublu-orb, randomizat, este un studiu medical ce implică participanți umani. Participanții sunt alocați aleatoriu fie unuia sau mai multor grupuri de tratament, fie unui grup placebo. Un placebo este o substanță inactivă (adesea o pastilă de zahăr) administrată unui pacient în locul tratamentului activ. În timpul unui studiu dublu-orb, nici participanții, nici cercetătorii nu știu cine primește tratament sau cine primește un placebo. În acest fel, cercetătorii pot compara cât de eficient este tratamentul activ împotriva placebo; fără nici o părtinire.

 

Beneficii dovedite susținute de știință

 

De-a lungul anilor, s-a descoperit că extractul de usturoi învechit oferă beneficii cardiovasculare importante, prin numeroase studii clinice dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo. Aceste descoperiri includ: scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului, încetinirea progresiei aterosclerozei prin reducerea acumulării de depozite de placă și calciu și îmbunătățirea circulației. Alte studii arată că Extractul de usturoi învechit poate juca un rol important în susținerea imunității, controlul zahărului din sânge și susținerea ficatului, fie singur, fie combinat cu alți nutrienți vizați.

 

Wakunaga își asumă acest angajament pentru cercetare și utilizarea dovezilor științifice pentru toate produsele lor. De exemplu, studiile clinice dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, arată că cele trei tulpini probiotice utilizate în linia probiotică a lui Wakunaga - Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 și Bifidobacterium longum MM-2 - au un impact favorabil asupra echilibrului microbian în intestine, promovează o digestie bună, îmbunătățesc funcția imunitară și pot ajuta la ameliorarea simptomelor unor tulburări digestive cronice. Alte studii arată că sterolii vegetali și sterolinele găsite în unele dintre celelalte suplimente ale lor pot întări sistemul imunitar al organismului și pot reduce colesterolul.

 

Ca urmare a dedicării continue a companiei Wakunaga în slujba științei și a angajamentului față de calitate, consumatorii pot fi siguri că suplimentele pe care le realizează sunt verificate cu atenție pentru siguranță și eficacitate. Acest angajament de necontenit constituie o piatră de temelie cheie a angajamentului Wakunaga către excelență.

 

 usturoi invechit