Endurance Salt Bar sunt batoane energizante, inovatoare care combină aroma dulce-sărată cu cea de cofeină.

Ideal pentru a fi consumat de sportivii amatori sau profesioniști, în timpul antrenamentului și al competițiilor de anduranță.

Arome delicioase de ciocolată si porumb prăjit și ciocolată și alune, ciocolată și alune

Caracteristica care deosebește acest baton de celelalte existente pe piață este gustul său sărat, furnizând între 195-197 mg de sodiu per baton. Această înlocuire a sodiului pierdut în timpul activității fizice este extrem de importantă, prevenind hiponatremia (concentrații scăzute de sodiu în plasmă). Batoanele furnizează între 16-20 g de carbohidrați per baton, cu 13-16 g de zaharuri și aproximativ 49mg de cofeină per baton, permițând furnizarea de energie printr-o absorbție rapidă.

 

Endurance Salt Bar conține glutamina și aminoacizi cu catenă ramificată, ce reduc degradarea musculară (care apare ca urmare a exercițiilor fizice) și ajută la recuperarea după efort.

 

De asemenea, conțin taurină și cofeină, permițând o contracție musculară mai eficientă, o concentrare crescută și  întârzie instalarea epuizării fizice. În plus, oferă un conținut ridicat de tiamină și vitamina B6, care contribuie la metabolismul normal. Compoziția de lipide, carbohidrați, fibre, proteine, sodiu, tiamină, vitamina B6, Cofeina, Taurina, Glutamina, BCAA face ca Endurance Salt Bar sa fie unul dintre cele mai complete batoane de pe piața.

 

Baton ideal pentru:

– Sursă de energie rapidă;

– Prevenirea pierderii masei musculare;

– Prevenirea stărilor de hiponatremie;

– Creștere de anduranța;

– Vegetarieni