GoldNutrition 4 Active Electrolytes 10 pl

Referinta: GN61174

22,90 lei

Dacă te numeri printre acele persoane care pierd multe săruri, acest produs este opṭiunea ideală pentru a reface mineralele pierdute prin transpirație fără a inregistra vârfuri glicemice. 4Active Electrolytes ajută şi la prevenirea contracṭiilor musculare datorită conṭinutului său de magneziu.

Cantitate
In stoc

Ce trebuie să știți

Pudră de electroliṭi

Fie că vrei să te antrenezi şi să îṭi adaptezi organismul la un consum scăzut de carbohidraṭi, fie că doreşti să îṭi îmbunătăṭeşti compoziția corporală, iar cantitatea de zaharuri din băuturile izotonice nu este binevenită, 4 Active Electrolytes este o opṭiune excelentă pentru recuperarea mineralelor pierdute prin transpiraṭie fără să implice creșterea glicemiei.

În fiecare stick găseşti o doză bună de electroliṭi, printre care magneziu, sodiu şi potasiu. Poṭi dizolva stickul într-un pahar, shaker, bidon mic sau pur şi simplu într-o sticlă de apă.

Acest produs nu conține substanțe interzise de WADA – World Anti-Doping Agency.

 

Ingrediente

 

Fructoză, carbonat de magneziu, bicarbonat de sodiu, maltodextrină, clorură de sodiu, aromă de lămâie, fosfat de potasiu, acidifiant (acid citric), antiaglomerant (dioxid de siliciu), edulcorant (glicozid derivat din steviol, sucraloză).

 

Cum se utilizează?

Dacă doriṭi să intensificaṭi gustul băuturii izotonice, diluaṭi un stick într-un litru de băutură. Dacă doriṭi o bautură de hidratare, diluaṭi două stickuri într-un litru de apă. Nu depăşiṭi doza zilnică recomandată.

GN61174

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Obiectiv
Hidratare
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Vegetarian
Tip de produs
Intra-antrenament
Tip de produs
Post-antrenament
Tip de produs
Minerale/Vitamine
Aspect
Pudra

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...