GoldNutrition Multi Vitamin 60cps

Referinta: GN61239

75,00 lei

Când a fost ultima dată când te-ai simṭit bine 100%? Plin de energie şi super activ? Crezi că alimentaṭia îṭi furnizează toṭi nutrienṭii de care ai nevoie? Vitaminele şi mineralele sunt foarte importante  în orice funcṭie a corpului tău.

Cantitate
In stoc

Formulă completă: cu vitamine, minerale şi extracte din plante cu efect energizant şi detoxifiant.

 

Funcṭionare bună: Maca reduce dezechilibrele hormonale, armurariul are activităṭi detoxifiante şi ginsengul este indicat în protecṭia cardiovasculară, a sistemului nervos şi in  bolile neurodegenerative.

 

Antiîmbătrânire: suplimentul fosfatidilserina combate modificările cauzate de îmbătrânire în funcṭiile cerebrale.

 

Atunci când consumi vitamine şi minerale te simṭi mai bine, te antrenezi mai bine, ai mai multă energie şi te recuperezi mai uşor. 

Multivitamin este o formulă multivitaminică şi minerală cu peste 30 ingrediente, absolut fundamentale pentru sănătatea ta şi pentru buna dispoziṭie generală. 

 

Această formulă completă este ideală pentru combaterea efectelor negative ale ritmului de viaṭă actual, care duc la o îmbătrânire rapidă şi la o degenerare a organismului, cauzată de creşterea stresului şi a alimentaṭiei incorecte şi dezechilibrate. 

 

Mod de administrare

Se recomandă un comprimat la micul dejun şi altul la cină. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. 

 

Nerecomandat:

 

  • În timpul sarcinii şi alăptării, nerecomandat copiilor mai mici de 6 ani; 
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi.

 

Ingrediente

Agent de îngroşare (celuloză microcristalină), citrat de calciu, oxid de magneziu, citrat de potasiu, gluconat feros, acid L-ascorbic, citrat de zinc, extract din rădăcini de Maca 4:1 (Lepidium meyenii), extract din rădăcini de Panax Ginseng, extract din armurai (Silybum marianum, seminṭe), licopen, acid alfa-lipoic, rutin, drojdie îmbogăṭită cu seleniu, acetat de D-alfa tocoferol, antiaglomeranṭi (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), fosfatidilserină (soia), citrat de mangan, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, ubiquinonă, sulfat cupric, borat de sodiu, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, riboflavină, acetat de retinol, picolinat de crom, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, D-biotina, molibdat de sodiu, cianocobalamină, colecalciferol.

 

 

Tabel nutriṭional

Compoziṭie

Per 2 comprimate*

Vitamina A

2000 μg (250% *)

Vitamina D3

10 μg (200% *)

Vitamina E

30 mg (250% *)

Vitamina C

120 mg (150% *)

Tiamină

3 mg (273% *)

Riboflavină

3 mg (214% *)

Niacină

20 mg (125% *)

Vitamina B6

4 mg (286% *)

Acid folic

360 μg (180% *)

Vitamina B12

20 μg (800% *)

Biotină

100 μg (200% *)

Acid pantotenic

15 mg (250% *)

Magneziu

100 mg (27% *)

Fier

15 mg (107% *)

Zinc

20 mg (200% *)

Cupru

2000 μg (200% *)

Mangan

6 mg (300% *)

Seleniu

75 μg (136% *)

Crom

100 μg (250% *)

Molibden

40 μg (80% *)

Iod

150 μg (100% *)

Bor

1 mg  

Fosfatidilserină

25 mg  

Coenzima Q10

10 mg 

Licopen

5 mg 

Rutin

50 mg 

Acid alfa-lipoic

50 mg 

Maca

50 mg 

Panax Ginseng

50 mg 

Armurai

50 mg 

*VRN – Valori de referinṭă ale nutrientului

 

 

Referinṭe bibliografice


Pharmacol Res. 1996;33:73

Dement Geriatr Cogn Disord. 2014;38(1-2):39-45

Lipids Health Dis. 2014 Jul 31;13:121

J Int Soc Sports Nutr. 2008 Jul 28;5:11

Med Sci Sports Exerc. 2006 Jan; 38(1):64-71

Drugs. 2011 Oct 22;71(15):1989-2008

J Pharmacol Sci. 2006 Mar;100(3):175-86

World J Hepatol. 2014 Mar 27;6 (3):144-9

World J Hepatol. 2013;5:109-113

Zhong Yao Cai. 2014 Apr;37(4):640-4

Rev Peru Med Exp Salud Pública. 2014;31(1):100-10

GN61239

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara zahar
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Triatlon
Tip de produs
Vitamine/Minerale
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Nota 
Irina P 2020-11-26

"Ma simt foarte bine de cand iau Multivitamin in fiecare zi, am energie si sunt activa toata ziua"

Scrie un review !

Te-ar putea interesa si...