Baton sarat Endurance cu ciocolata si porumb prajit, 40 g, GoldNutrition-<p>Antrenamentele tale sunt insipide? Adaugă-le sare! Endurance Salt Bar GoldNutrition sunt batoane energetice inovatoare pentru că ele combină gustul dulce cu cel sărat, fiind create mai ales pentru cei care practică diverse sporturi de anduranṭă</p>

Baton sarat Endurance cu ciocolata si porumb prajit, 40 g, GoldNutrition

Referinta: EC58890

8,50 lei

Antrenamentele tale sunt insipide? Adaugă-le sare! Endurance Salt Bar GoldNutrition sunt batoane energetice inovatoare pentru că ele combină gustul dulce cu cel sărat, fiind create mai ales pentru cei care practică diverse sporturi de anduranṭă

Cantitate
In stoc

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Vitamina B6: reduce oboseala.

Taurină şi cafeină: contracṭie musculară mai eficientă şi creşterea concentraṭiei.

O atingere de sare: amestecul dintre dulce şi sărat fac din acesta batonul ideal pentru antrenamentele lungi şi pentru refacerea sodiului. 

 

 

Endurance Salt Bar sunt batoane energetice invocatoare dat fiind că ele combină gustul dulce cu cel sărat. Ideale pentru a fi consumate de către atleṭi de anduranṭă în timpul antrenamentelor şi probelor sportive.  

Caracteristica care distinge acest baton de celelalte existente pe piaṭă este gustul său sărat, furnizând între 195-197 mg de sodiu per baton. Această refacere de sodiu pierdut în timpul activităṭii fizice este extrem de importantă, prevenind situaṭiile de hiponatremie (concentraṭii plasmatice reduse de sodiu).

Alcătuit din grăsimi, hidraṭi, fibre, proteine, sodiu, tiamină, vitamina B6, cafeină, taurină, glutamină, BCAA… Endurance Salt Bar devine astfel unul dintre batoanele cele mai complete de pe piaṭă.

 

Nerecomandat:

  • În caz de insuficienṭă renală;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi.

 

Ingrediente

 

Ciocolată-porumb prăjit: Pastă de alune şi cacao (zahăr, ulei de floarea soarelui, amidon de porumb, pudră de cacao slabă, pastă de alune, emulsionant (lecitină de soia), aromă), pudră de trufe (zahăr, lapte praf, unt de cacao, pastă de cacao, proteină din zer de lapte, emulsionant (lecitină de soia), arome), ciocolată neagră [21,8 %] (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, pudră de cacao, emulsionant (lecitină de soia), aromă), porumb prăjit [8,5%] (porumb, ulei de palmier, clorură de sodiu), migdale, pudră de cacao, colagen de porc, L-taurină, clorură de sodiu, L-glutamină, cafeină [0,13%], oxid de magneziu, fosfat dicalcic, L-leucină, L-valină, L-izoleucină, edulcorant (sucraloză), clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină. 

 

Fabricat în instalaṭii unde se manipulează gluten, ouă, alte fructe cu coajă tară, sulfiṭi şi susan, motiv pentru care poate conṭine urme din acestea.  

 

Declaraṭie nutriṭională 

Per 100 g

Per baton (40g)

% DR*

Energie

2064 kJ / 496 kcal

826 kJ / 198 kcal

10

Grăsimi

27 g

11 g

16

Din care   

Saturate

12 g

5 g

25

Carbohidraṭi

50 g

20 g

7

Din care 

Zaharuri

40 g

16 g

18

Fibre

6 g

2 g

-

Proteine

10 g

4 g

9

Sare

1,22 g

0,49 g

9

Tiamină

2,8 mg

1,1 mg (100%*)

 

Vitamina B6

3,5 mg

1,4 mg (100%*)

 

 

EC58890

Fisa tehnica

Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Aspect
Baton

Referinte specifice

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog