Tribulus Terrestris, GoldNutrition, Tribulus Terrestris 550, 60 capsule-<p>Stii că mai mult testosteron înseamnă mai multă creştere musculară? Este adevărat. Tribulus te ajută să îṭi stimulezi nivelurile naturale de testosteron şi să îṭi sporeşti creşterile musculare. Este o formulă concentrată de Tribulus terrestris, un extract de calitate ridicată cu o concentraṭie standardizată de 40% saponine.</p>

Tribulus Terrestris, GoldNutrition, Tribulus Terrestris 550, 60 capsule

Referinta: GN61050A

55,00 lei

Stii că mai mult testosteron înseamnă mai multă creştere musculară? Este adevărat. Tribulus te ajută să îṭi stimulezi nivelurile naturale de testosteron şi să îṭi sporeşti creşterile musculare. Este o formulă concentrată de Tribulus terrestris, un extract de calitate ridicată cu o concentraṭie standardizată de 40% saponine.

Cantitate
Stoc epuizat

Produse similare

Ce trebuie să știi

 

Stimulează creşterea musculară

 

Tribulus este o formulă concentrată de Tribulus terrestris. Există o teamă şi o prejudecată legată de acest tip de supliment pentru că este un stimulent al sistemului sexual şi reproducător. Însă ştii că optimizarea nivelurilor diferiṭilor hormoni precum testosteronul şi hormonul luteinizant (în limite normale) ajută la stimularea hipertrofiei musculare?

Acest supliment este folosit la infertilitate dar şi la creşterea masei musculare. Si nu este folosit doar de bărbaṭi. La femei ajută la reducerea simptomelor de frigiditate sexuală, la creşterea libidoului şi la reducerea simptomelor menopauzei.

 

Ingrediente

 

Extract uscat de Tribulus terrestrisfruto (60%), antiaglomerant (fosfat dicalcic), agent de îngroşare (maltodextrina), antiaglomerant (fosfat tricalcic, stearat de magneziu), agenṭi de glazurare (E464, E460, E570, coloranṭi (E171, E141ii), antiaglomerant (dioxid de siliciu).

 

Mod de administrare

 

Se recomandă două comprimate pe zi, unul dimineaṭa şi alte seara. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

 

Avertizări

Nerecomandat:

  • În timpul sarcinii şi alăptării;
  • bărbaṭilor cu hipertrofie benignă de prostată;
  • în caz de alergie la unul din compuşi.
GN61050A

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Aspect
Capsule/Tablete

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog