GoldNutrition Anabol 300g lamaie-<p>Din nefericire pentru nivelurile noastre de testosteron, noi toṭi suferim de stres, expunere la poluarea ambientală, nopṭi prost dormite... Produsul nostru Anabol are nutrienṭii şi compuşii cei mai studiaṭi pentru optimizarea nivelurilor de testosteron.</p>

  GoldNutrition Anabol 300g lamaie

  Referinta: GN61260

  136,00 lei

  Din nefericire pentru nivelurile noastre de testosteron, noi toṭi suferim de stres, expunere la poluarea ambientală, nopṭi prost dormite... Produsul nostru Anabol are nutrienṭii şi compuşii cei mai studiaṭi pentru optimizarea nivelurilor de testosteron.

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Ce trebuie să știi

   

  Formula anabolică și reglator hormonal

   

  Anabol este o formulă în care reunim cele mai promițătoare extracte de plante atunci când vine vorba de restabilirea nivelului natural de testosteron, combinat cu zinc, vitamina D și acid D-aspartic.

  Testosteronul este un hormon vital pentru bărbați și femei, deși este legat în principal de libidoul masculin. La femei, este produsă în cantități mici și joacă un rol în creșterea dorinței sexuale, a energiei și a rezistenței fizice. La bărbați, funcțiile lor sunt de a promova dezvoltarea sexuală, de a regla masa osoasă, distribuția grăsimii corporale, masa musculară și forța.

  Studiile arată că atunci când nivelurile de zinc sunt scăzute, sensibilitatea la insulină și testosteronul pot scădea, deoarece acest mineral are o mare importanță în producerea de testosteron. Deoarece zincul se pierde în transpirație, înlocuirea lui are sens și nu am putea să nu-l includem în această formulă.

  Pentru a-l însoți, am adăugat acid D-aspartic (o variantă a aminoacidului aspartat), care este unul dintre compușii cu cele mai promițătoare studii în optimizarea nivelului de testosteron, având în vedere că reglează sinteza acestui hormon.

  Unele plante sunt folosite în mod tradițional pentru a stimula libidoul (masculin și feminin) și în producția naturală de testosteron. În Anabol folosim extracte de Tribulus terrestris și Schinduf, ambele cu conținut ridicat de saponină, și Maca, o plantă din Anzi care are efecte pozitive asupra nivelului de testosteron și, de asemenea, în libido (adică dorința sexuală).

  Produs ideal pentru:

  – Protejează testosteronul;

  – Creșterea libidoului;

  – Creșterea sintezei proteinelor;

  – Recuperarea musculară;

   – Rezistența explozivă;

   

  Ingrediente

   

  Acid D-aspartic (30%), Fructoză, Zaharoză, Extract uscat de Tribulus terrestris (10%), Extract de fân grecesc (Trigonella foenum-graecum L) (5%), Extract uscat de maca (Lepidium meyenii) (5%), Trealoză, Aromă de lămâie, citrat de zinc, Edulcorant (sucraloză), ColecalciferolAcid D-aspartic (30%), Fructoză, Zaharoză, Extract uscat de Tribulus terrestris (10%), Extract de fân grecesc (Trigonella foenum-graecum L) (5%), Extract uscat de maca (Lepidium meyenii) (5%), Trealoză, Aromă de lămâie, Citrat de zinc, Edulcorant (sucraloză), Colecalciferol.

   

  Mod de administrare

   

  Se ia o măsură (10g) cu 30 minute înainte de culcare. Nu depăşiṭi doza zilnică recomandată.

   

  Avertizări

   

  Nerecomandat:

  • Copiilor, gravidelor sau femeilor care alăptează;
  • În hipertrofia benignă a prostatei;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi;
  • Dacă trebuie să luaṭi vreun medicament, consultaṭi-vă medicul înainte de a consuma acest produs.
  GN61260

  Fisa tehnica

  Aspect
  Pudra
  Gramaj declaratie nutritionala
  Per doza/ 10 g
  Gramaj declaratie nutritionala
  Per 100 g
  Valoare energetica
  161,6 KJ/38 kcal
  Valoare energetica
  1616,7 KJ/380,4 kcal
  Grasimi
  0 g
  Glucide
  6.86 g
  Glucide
  68,6 g
  din care: Zaharuri
  4.65 g
  din care: Zaharuri
  46.5 g
  Proteine
  26.5 g
  Proteine
  2.65 g
  Vitamina D3
  16,6 µg
  Vitamina D3
  166,66 µg
  Zinc
  229 mg
  Zinc
  22.9 mg
  Sare
  0 g
  Fibre
  0 g
  Acid d-aspartic
  30 g
  Acid d-aspartic
  3 g
  Tribulus terrestris (60% saponine)
  1 g
  Tribulus terrestris (60% saponine)
  10 g

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...