GoldNutrition Extreme Cut Explosion Man 90 capsule-<p><strong>Formulă nouă naturală cu aceeași putere termogenică.</strong></p><p>Te conformezi zilnic unei diete fară zahăr, carbohidrați și rezultatele întârzie să apară? Te-ai săturat de stratul de țesut adipos, chiar dacă ții o dietă strictă?</p><p>Extreme Cut Explosion este o formulă termogenică (arzator de grasime) care vă poate ajuta să pierdeți grăsimea și să îmbunătățiți compoziția corporală</p>

  GoldNutrition Extreme Cut Explosion Man 90 capsule

  Referinta: GN61330

  97,00 lei

  Formulă nouă naturală cu aceeași putere termogenică.

  Te conformezi zilnic unei diete fară zahăr, carbohidrați și rezultatele întârzie să apară? Te-ai săturat de stratul de țesut adipos, chiar dacă ții o dietă strictă?

  Extreme Cut Explosion este o formulă termogenică (arzator de grasime) care vă poate ajuta să pierdeți grăsimea și să îmbunătățiți compoziția corporală

  Cantitate

  GOLDNUTRITION EXTREME CUT EXPLOSION 90 CPS

  Formulă nouă naturală cu aceeași putere termogenică.

  Extreme Cut ® Explosion Man este acum mai natural, conține plante originare din Africa și Asia, care s-au dovedit a fi eficiente în reducerea greutății, combinate cu nutrienți specifici.

  Noua compozitie menține efectul sinergic care permite efectul de stimulare și accelerare a metabolismului, optimizarea zahărului din metabolism, reducând astfel acumularea de grăsime, iar pe de altă parte, favorizând buna funcționare a tiroidei, cu scopul final de a îmbunătăți structura corporală.

  Extreme Cut ® Explosion Man este un termogenic puternic ce conține nutrienți care stimulează și accelerează metabolismul, optimizând astfel zaharurile din metabolism.Reduce acumularea de grăsime, previne catabolismul muscular și crește nivelul de energie.

   

  Stimulează metabolismul.

  Ajuta la reducerea masei de grăsime.

  Ajută la optimizarea compoziției corporale

  Acționează asupra concentrării și vigilenței.

   

   

  Actiuni: Extreme Cut Explosion este un supliment care prin ingredientele sale bioactive, participă la metabolismul grăsimilor, contribuind astfel la reducerea greutății corporale. Ceaiul-verde și Cafeina ajută la arderea grăsimilor. Cafeina crește termogeneza prin stimularea metabolismului lipidic, cu o creștere a lipolizei. Conform studiilor cosumul de Ceai verde cu o concentrație ridicată de polifenoli, favorizează o scădere semnificativă a greutății corporale. Polifenolii din Ceaiul verde acționează direct asupra celulelor grase, inhibând formarea acestora. Cromul contribuie la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților. Iodul contribuie la metabolismul energetic normal, la producerea adecvată de hormoni tiroidieni și la funcția tiroidiană normală. Seleniul contribuie la funcționarea normală a tiroidei. Extractul de Urzică Indiană Coleus forskohlii stimulează descompunerea grăsimilor în interiorul celulelor și crește termogeneza. Extractul de Irvingia gabonensis ajuta la reducerea greutății corporale.

    

   Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat în caz de alergie la oricare dintre ingrediente, persoanelor cu vârsta sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor cu afecțiuni cardiace, hipertiroidism, glaucom sau afecțiuni psihice. Persoanele cu diabet trebuie sa ceară avizul medicului înainte de administrare. CONTRAINDICAT SPORTIVILOR DE PERFORMANȚĂ CARE SE SUPUN CONTROALELOR ANTI-DOPING.

   

  Ingrediente: capsulă vegetală (E464, coloranți: E171, E172, E122); agent de încarcare (celuloză microcristalină); extract din Cafea verde 5:1 (Caffea arabica, acid clorogenic 45%), cafeină anhidră; extract din Ceai verde 20:1 (Camelia sinesis); extract din semințe de Mango african 10:1 (Irvingia gabonensis); agent anti-aglomerant (E341); extract din parți aeriene de Urzica indiană (Coleus forskohlii) 10:1; L-tirozina; acetil Tirozina; drojdie de seleniu; agent antiaglomerant (E470b); picolinat de crom; iodură de potasiu. E122: poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii.

   

   

  INGREDIENTE

  Per 4 cps

  *VNR

  Seleniu

  100 µg

  182 %

  Crom

  200 µg

  500 %

  Iod

  150 µg

  100%

  Extract din Cafea Verde

  400 mg

   

  Extract din Ceai Verde

  400 mg

   

  Extract din semințe de Mango African

  300 mg

   

  Extract de Urzică Indiană

  200 mg

   

  Tirozină

  200 mg

   

  Acetil Tirozină

  100 mg

   

  Cafeină

  400 mg

   

   

  *VNR - Valoare nutrițională de referință

  Producător: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

   

  Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru România: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

  Produs notificat de INSP Timișoara  NR.

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

   

  Lot nr: vezi ambalaj.

   

   

  GN61330

  Fisa tehnica

  Tip de produs
  Termogenic

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...