GoldNutrition MEGACLA A-95 1000 mg 90 cps-<p>Dacă obiectivul tău este să nu pierzi din greutate ci să îṭi tonifici corpul şi să-ṭi reduci progresiv grăsimea, MegaCLA A95 este o alegere reuşită. Cu diverse beneficii, acest nutrient întăreşte de asemenea sistemul nervos şi are o activitate antioxidantă şi anti-inflamatoare.</p>

  GoldNutrition MEGACLA A-95 1000 mg 90 cps

  Referinta: GN61044

  95,00 lei

  Dacă obiectivul tău este să nu pierzi din greutate ci să îṭi tonifici corpul şi să-ṭi reduci progresiv grăsimea, MegaCLA A95 este o alegere reuşită. Cu diverse beneficii, acest nutrient întăreşte de asemenea sistemul nervos şi are o activitate antioxidantă şi anti-inflamatoare.

  Cantitate
  In stoc

  Ce trebuie să știi

   

  Eficient în reducerea grăsimii

   

  Când se vorbeşte despre slăbire, unul din suplimentele cele mai cunoscute şi folosite este CLA, sau acidul linoleic conjugat. Este un acid gras esenṭial care ajută la reducerea celulelor de grăsime reducând valorile de masă grasă şi câştigând masă musculară, evitând flascitatea şi efectul de yoyo-yoyo tipic pierderii de greutate asociată cu pierderea de lichide.

  Mega CLA A95 conṭine o formulă mai concentrată de izomeri activi – 900mg per capsulă – agenṭii responsabili cu arderea grăsimii corporale, precum şi de vitamina E, un puternic antioxidant care ajută la protecṭia CLA de oxidări, garantând o calitate mai bună a acestui compus activ.

   

  Ingrediente

   

  CLA Clarinol® A-95 (acid linoleic conjugat – 90% izomeri c9,t11 + t10,c12) [71%], capsulă (gelatină (bovină), glicerol, colorant (caramel)), antioxidant (tocoferoli naturali micşti).

   

  Avertizări

   

  Nerecomandat:

  • În timpul sarcinii şi alăptării;
  • În caz de hipersensibilitate sau alergie la unul din compuşi sau la alte plante precum şofranul, crizantemele şi margaretele.
  GN61044

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Sanatate si wellness
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tip de produs
  Minerale/Vitamine
  Aspect
  Capsule/Tablete

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...