GoldNutrition Total Protein bar ciocolata 46 G-<p>Total Protein Bar este un baton hiperproteic care combină proteinele, hidraṭii şi vitaminele. Da, Total Protein conṭine 13 vitamine şi minerale care sporesc puterea nutritivă a acestui baton. În afară de acestea are o textură moale şi gust delicios. Îi vei rezista?</p>

  GoldNutrition Total Protein bar ciocolata 46 G

  Referinta: EC58905

  8,50 lei

  Total Protein Bar este un baton hiperproteic care combină proteinele, hidraṭii şi vitaminele. Da, Total Protein conṭine 13 vitamine şi minerale care sporesc puterea nutritivă a acestui baton. În afară de acestea are o textură moale şi gust delicios. Îi vei rezista?

  Cantitate
  In stoc

  Ce trebuie să știi

   

  Baton hiperproteic delicios 

   

  Am adăugat la carbohidraṭi proteine cu valoare biologică ridicată şi astfel am creat Total Protein Bar, care te ajută la recuperarea musculară, după antrenamentul de forṭă, şi este de asemenea o soluṭie optimă pentru cine caută să includă în dieta sa o sursă de proteină cu absorbṭie ridicată.

  Total Protein Bar este un baton hiperproteic (31%) ale cărui proteine provin exclusiv dintr-un concentrat proteic de lapte, una din sursele de proteină de calitatea cea mai mare existentă. Are de asemenea vitamine şi minerale care îl transformă într-un baton mai complet din punct de vedere nutriṭional.

   

  Ingrediente

   

  Ciocolată: concentrat de proteine din lapte, sirop de glucoză, glazură de ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf slab, pastă de cacao, zer, materie grasă din lapte anhidră, lapte praf, emulsionant (lecitină de soia), aromă naturală de vanilie, aromă), sirop de zahăr, sirop de sorbitol, unt de cacao, sirop de fructoză, pudră de cacao slabă, complex mineral (citrat de sodiu, fosfat bicalcic, fosfat de sodiu, clorură de potasiu, carbonat de magneziu, sulfat de manganpirofosfat de fier, oxid de zinc, iodură de potasiu, selenit sodic, fluorură de sodiu, molibdat de sodiu), ulei de floarea soarelui, aromă, complex vitaminic (celuloză, acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa tocoferol, nicotinamidă, Dpantotenat de calciu, acetat de retinol, colecalciferol, piridoxină HCL, riboflavină, tiamină HCL, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină, cianocobalamină), L-cistină.

  Poate conṭine urme de gluten şi fructe cu coajă tare.

   

  Avertizări

   

  Nerecomandat:

  • Diabeticilor;
  • În cazul persoanelor cu insuficienṭă renală;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi.
  EC58905

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Rezistenta
  Obiectiv
  Recuperare
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Motociclism
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Fitness
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Golf
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tip de produs
  Post-antrenament
  Tip de produs
  Proteine
  Tip de produs
  Intra-antrenament
  Tip de produs
  Pre-antrenament
  Tip de produs
  Carbohidrati
  Aspect
  Baton

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...