GoldNutrition Total Whey Protein vanilie 2kg-<p>Goldnutrition Total Whey, proteina de calitate superioara.</p><p>Fiind una dintre cele mai pure proteine de pe piata, este adesea supranumita, „copilul de aur” al GoldNutrition, pentru puritatea sa si pentru formula sa inovatoare. Amestecul inovator de pre si probiotice ajuta flora intestinala sa fie mai eficienta in absorbtia nutrientilor, ajutandu-i pe toti cei care consuma acest produs sa fie mai tonici si sa atinga rezultate dorite</p>

  GoldNutrition Total Whey Protein vanilie 2kg

  Referinta: GN61127

  294,50 lei

  Goldnutrition Total Whey, proteina de calitate superioara.

  Fiind una dintre cele mai pure proteine de pe piata, este adesea supranumita, „copilul de aur” al GoldNutrition, pentru puritatea sa si pentru formula sa inovatoare. Amestecul inovator de pre si probiotice ajuta flora intestinala sa fie mai eficienta in absorbtia nutrientilor, ajutandu-i pe toti cei care consuma acest produs sa fie mai tonici si sa atinga rezultate dorite

  Cantitate
  In stoc

  Ce trebuie să știi

   

  Definire musculară maximă 

   

  Cu un conṭinut scăzut de grăsime şi puṭini carbohidraṭi, Total Whey are un conṭinut ridicat de concentrate şi izolate proteice din zer (whey). Dar nu ne oprim aici. Pentru a completa formula, am adăugat un complex de enzime digestive şi o formulă simbiotică patentată – Lactowise® – cu ingrediente probiotice şi prebiotice, care contribuie la sănătatea intestinală.

  Combinaṭia acestor două ingrediente îmbunătăṭeşte absorbṭia nutrienṭilor şi stimulează beneficiile deja cunoscute ale proteinei whey, în îmbunătăṭirea compoziṭiei corporale.

   

  Ingrediente

   

  Vanilie: Concentrate proteice din zer (emulsionant (lecitină de soia)) [90%], ISOLAC® Instant (izolate proteice din zer, emulsionant (lecitină de soia)) [5%], aromă, agenṭi de îngroşare (gumă guar, gumă xantana), clorură de sodiu, lactază [0,5%], bromelaină [0,33%], extract de papaină (sulfiṭi) [0,33%], edulcorant (sucraloză), Lactowise® (amestec patentat de LactoSpore® (Bacillus coagulans) şi Fenumannan® (galactomannan de seminṭe de fân grecesc – Trigonella foenum – graecum L.)).

  Fabricat în instalaṭii care manipulează ouă şi peşte, drept pentru care poate conṭine urme din acestea.

   

  Mod de administrare

   

  Se recomandă o porṭie (2 shake-uri) pe zi. Poṭi consuma un shake cu 1 oră înainte de antrenament şi unul după antrenament. Pentru a pregăti un shake, se adaugă o măsură rasă (26 g) la 150 ml de apă.

   

  Avertizări

   

  Nerecomandat:

  In caz de insuficienṭă renală.

  GN61127

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Recuperare
  Obiectiv
  Masa musculara/Forta
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Motociclism
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Fitness
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Golf
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tip de produs
  Proteine
  Aspect
  Pudra
  Gramaj declaratie nutritionala
  per doza/60 g
  Valoare energetica
  260 Kcal/1106 kJ
  Grasimi
  4 g
  Glucide
  8 g
  Proteine
  48 g

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...