Supliment alimentar pentru pierderea in greutate Extreme Cut Explosion Woman, GoldNutrition, 90 capsule vegetale-<p><strong>Extreme Cut® Explosion Woman</strong> este o formulă termogenică de ultimă generație, special concepută pentru a ajuta pierderea în greutate la femei.</p>

Supliment alimentar pentru pierderea in greutate Extreme Cut Explosion Woman, GoldNutrition, 90 capsule vegetale

Referinta: GN61331

98,00 lei

Extreme Cut® Explosion Woman este o formulă termogenică de ultimă generație, special concepută pentru a ajuta pierderea în greutate la femei.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Produse similare

GOLDNUTRITION®  EXTREME CUT EXPLOSION WOMAN 90 VCPS

 

Supliment alimentar

Flacon 90 Vcps

 

Mod de administrare: În prima săptămână se recomandă 2 capsule pe zi, 1 capsulă înainte de micul dejun și 1 capsulă înainte de prânz. În a doua săptămână se recomandă 4 capsule pe zi, 2 capsule înainte de micul dejun și 2 capsule înainte de prânz.

 

Acțiuni:


Extreme Cut® Explosion Woman este o formulă termogenică de ultimă generație, special concepută pentru a ajuta pierderea în greutate la femei. Acest complex conține ingredientul patentat Sinetrol®, extract din Ceai verde și cafeină, extract din Castravete amar, flavonoide și saponine din Coada Calului. Cromul contribuie la menținerea nivelurilor normale de glucoză din sânge. Iodul contribuie la metabolismul energetic normal.

 

Avertizări: Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării, în cazul bolilor cardiace, hipertensiunii, glaucomului, hipertiroidismului sau tulburărilor psihice. În cazul diabetului, consultați medicul înainte de a lua acest produs. Nu consumați cafea, ceai negru sau alte băuturi stimulente sau suplimente. Nu luați noaptea. Nu este recomandat pentru sportivii supuși controlului anti-doping. În cazul disconfortului gastric, luați împreună cu mesele. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

 

Ingrediente: Sinetrol® (extras din fructe de Grapefruit (Citrus paradisi), extract din semințe de Guarana (Paullinia cupana), extract din fructe de Portocale (Citrus sinensis), maltodextrină); capsulă vegetală (E464, colorant E555, E171); agent de încărcare (celuloză microcristalină); extract de Ceai verde (Camelia sinensis 30% EGCG); Cafeină anhidră; extract 4: 1 din fructe de Castravete amar  (Momordica charantia); agent anti-aglomerant (E341); extract de Coada calului  (Equisetum arvense); extract din  Iarba de Mate (Ilex paraguariensis); agent anti-aglomerant (E470b); picolinat de crom; iodură de potasiu.

 

 

Producător: Laboratorio Virens pentru ECO-NUTRACEUTICOS  

Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

Deținător notificare și Distribuitor unic: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de    INSP Timișoara  Seria AB 2918

 

Lot nr: vezi ambalaj.

GN61331

Fisa tehnica

Tip de produs
Termogenic
Gramaj declaratie nutritionala
*VNR
Gramaj declaratie nutritionala
Per 4 capsule
Iod
133%
Iod
200 µg
Crom
200 µg
Crom
500%
Extract de ceai verde
400 mg
Cafeină
200 mg
Sinetrol® ingredient patentat proprietate Fytexia
900 mg
Extract de Castravete Amar
200 mg
Extract de Coada calului
150 mg
Extract din Iarba Mate
80 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog