GoldNutrition Oats&Whey strawberry 400 g

Referinta: GN61320

40,00 lei

Dacă nu ai timp pentru nimic dimineaṭa şi uiṭi de micul dejun, Oats & Whey este soluṭia pentru tine. Un mic dejun nutritiv, bogat în proteine, fără adaos de zahăr care te va face să te simṭi sătul.

Cantitate
In stoc

Ce trebuie să știi

 

Mic dejun proteic 

 

Te trezeşti cu întârziere şi nu mai ai timp de micul dejun? Ai auzit deja că micul dejun este masa cea mai importantă din zi. Nu lăsa ca lipsa de timp să te împiedice să-ṭi urmezi planul. Shake-ul Oats&Whey  este bogat în proteine de calitate ridicată şi carbohidraṭi cu absorbṭie lentă. Permiṭându-ṭi astfel să ai un mic dejun saṭios şi nutritiv.

 

Ingrediente

 

Căpşuni: Făină integrală de ovăz (72%), proteină concentrată din zer (25%), aromă, agent de îngroşare (gumă guar, gumă xantana), clorură de sodiu, colorant (sfeclă roşie), edulcorant (sucraloză).

Fabricat în instalaṭii care manipulează lapte, soia, gluten, ouă şi peşte, drept pentru care poate conṭine urme din acestea.

 

În cadrul unui regim alimentar variat şi echilibrat şi al unui stil de viaṭă sănătos se recomandă un shake (1 porṭie) la micul dejun. Dacă preferi, poṭi consuma unul şi la cină. Pentru a pregăti o băutură, se adaugă două măsuri rase (68 g) în 220 ml de apă. Se agită bine înainte de a se servi.

 

Avertizări

 

Nerecomandat:

  • În caz de insuficienṭă renală;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi.
GN61320

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Obiectiv
Crestere in greutate
Tip de produs
Hidrati
Tip de produs
Post-antrenament
Tip de produs
Pre-antrenament
Tip de produs
Proteine

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...