Baton Proteic cu iaurt si mere, Total Protein Bar, 46 g, GoldNutrition-<p>Total Protein Bar este un baton hiperproteic care combină proteinele, hidraṭii şi vitaminele. Da, Total Protein conṭine 13 vitamine şi minerale care sporesc puterea nutritivă a acestui baton. În afară de acestea are o textură moale şi gust delicios. Îi vei rezista?</p>

Baton Proteic cu iaurt si mere, Total Protein Bar, 46 g, GoldNutrition

Referinta: EC58906

9,50 lei

Total Protein Bar este un baton hiperproteic care combină proteinele, hidraṭii şi vitaminele. Da, Total Protein conṭine 13 vitamine şi minerale care sporesc puterea nutritivă a acestui baton. În afară de acestea are o textură moale şi gust delicios. Îi vei rezista?

Cantitate
In stoc

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Ce trebuie să știi

 

Baton hiperproteic delicios 

 

Am adăugat la carbohidraṭi proteine cu valoare biologică ridicată şi astfel am creat Total Protein Bar, care te ajută la recuperarea musculară, după antrenamentul de forṭă, şi este de asemenea o soluṭie optimă pentru cine caută să includă în dieta sa o sursă de proteină cu absorbṭie ridicată.

Total Protein Bar este un baton hiperproteic (31%) ale cărui proteine provin exclusiv dintr-un concentrat proteic de lapte, una din sursele de proteină de calitatea cea mai mare existentă. Are de asemenea vitamine şi minerale care îl transformă într-un baton mai complet din punct de vedere nutriṭional.

 

Ingrediente

 

Iaurt-Mere: concentrat de proteine din lapte, sirop de glucoză, glazură vegetală albă (zahăr, grăsime vegetală hidrogenată, lapte praf slab, emulsionant (lecitină de soia), vanilină, aromă), sirop de zahăr, sirop de sorbitol, unt de cacao, complex mineral (citrat de sodiu, fosfat dicalcic, fosfat de sodiu, clorură de potasiu, carbonat de magneziu, sulfat de mangan, pirofosfat de fier, oxid de zinc, iodură de potasiu, selenit sodic, florură de sodiu, molibdat de sodiu), sirop de fructoză, ulei de floarea soarelului, cuburi de măr, măr granulat, aromă, complex vitaminic   (celuloză, acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa tocoferol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, acetat de retinol, colecalciferol, piridoxină HCL, riboflavină, tiamină HCL, acid pteroilmonoglutamic, dbiotină, cianocobalamină), L-cistină, acidifiant (acid malic).

Poate conṭine urme de gluten şi fructe cu coajă tare.

 

Avertizări

 

Nerecomandat:

  • Diabeticilor;
  • În cazul persoanelor cu insuficienṭă renală;
  • În caz de alergie la unul dintre compuşi.
EC58906

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Obiectiv
Rezistenta
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tip de produs
Carbohidrati
Tip de produs
Post-antrenament
Tip de produs
Intra-antrenament
Tip de produs
Pre-antrenament
Aspect
Baton

Referinte specifice

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog