GoldNutrition CLEAR-U cranberry-15cps-<p>Afinul-american contine un tip unic de proantocianidine (tip A), ce sustin buna functionare a tractului urinar si imbunatatesc functia excretorie a rinichilor. Substantele active continute in fructele Afinului-american ajuta la scaderea aderentei bacteriilor la peretii uretrei si a vezicii urinare, prin acesta contribuind la eliminarea disconfortului urinar. Multiple studii stiintifice arata ca doza zilnica optima de Afin-american trebuie sa contina cel putin 36 mg proantocianidine.</p>

  GoldNutrition CLEAR-U cranberry-15cps

  Referinta: EC58566

  20,06 lei

  Afinul-american contine un tip unic de proantocianidine (tip A), ce sustin buna functionare a tractului urinar si imbunatatesc functia excretorie a rinichilor. Substantele active continute in fructele Afinului-american ajuta la scaderea aderentei bacteriilor la peretii uretrei si a vezicii urinare, prin acesta contribuind la eliminarea disconfortului urinar. Multiple studii stiintifice arata ca doza zilnica optima de Afin-american trebuie sa contina cel putin 36 mg proantocianidine.

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Supliment alimentar. Cutie cu 1 blister a 15 capsule (Greutate neta 7,4 g).

   

  Mod de utilizare: Se recomanda 2 capsule pe zi: 1 capsula la micul dejun si 1 capsula  la cina.  

   

  Actiuni: Afinul-american contine un tip unic de proantocianidine (tip A), ce sustin buna functionare a tractului urinar si imbunatatesc functia excretorie a rinichilor. Substantele active continute in fructele  Afinului-american ajuta la scaderea aderentei bacteriilor la peretii uretrei si a vezicii urinare, prin acesta contribuind la eliminarea disconfortului urinar.  Multiple studii stiintifice arata ca doza zilnica optima de Afin-american trebuie sa contina cel putin 36 mg proantocianidine.

   

  Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Femeile insarcinate sau care alapteaza  trebuie sa ceara avizul medicului inainte de administrare. Contraindicat in caz de alergie la oricare ingrediente. Contraindicat in caz de alergie la aspirina, gastrita atrofica, diabet, hipoclorhidrie si litiaza renala. Poate interactiona cu anticoagulante (Warfarina), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanti ai receptorilor histaminici de tip II (cimetidina, ranitidina) la administrare concomitenta.  

   

  Ingrediente/2 capsule: Extract uscat din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) - 50% proantocianide (36 mg) - 72 mg, Maltodextrina, Agent de incarcare (celuloza microcristalina), Agent de separare (fosfat anhidru dibazic de calciu); Agent antiaglomerant (stearat de magneziu), Capsula (gelatina).

   

  Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA. Ascultaţi

   

   

  Importator si detinator notificare: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

  Produs notificat de SNPMAPS (nr.7091/2012). A se consuma de preferinta, pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

  EC58566

  Fisa tehnica

  Tipul de sport
  Golf
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Motociclism
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Fitness
  Tipul de sport
  Triatlon

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...