GoldNutrition Clinical Immune Support 60 VCPS-<p><strong>GOLDNUTRITION®</strong> <strong>CLINICAL I</strong><strong>MMUNE SUPPORT </strong>este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant.</p>

  GoldNutrition Clinical Immune Support 60 VCPS

  Referinta: PGN036

  78,48 lei

  GOLDNUTRITION® CLINICAL IMMUNE SUPPORT este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant.

  Cantitate

  GOLDNUTRITION®   CLINICAL IMMUNE SUPPORT 60 VCPS

   

  Supliment alimentar

  Greutate 51 g

  Cutie cu 60 capsule vegetale

   

  Mod de administrare: se recomandă 2 capsule pe zi

   

  Acțiuni: GOLDNUTRITION® CLINICAL IMMUNE SUPPORT este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant. Vitamina D, vitamina C, zincul și cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Quercetina extrasă din Salcâm japonez ajută la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi și ajută la reducerea inflamațiilor.

   

  Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă  femeilor însărcinate și care alăptează, precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In cazul administrării de antibiotice, luați suplimentul la o distanta de 2 ore.

   

  Ingrediente: acid L-ascorbic; extract din muguri de Salcâm japonez Shophora japonica (98% quercertină);  agent de glazurare  (E464); extract din fructe de  Soc negru Sambucus nigra (antocianidină), sulfat de mono-L-metionină de zinc, L-aspartat de zinc, agent de încărcare (celuloză microcristalină), colecalciferol, agenți anti-aglomerare (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), sulfat de cupru.

   

  INGREDIENTE

  Per 2 capsule

  VNR

  Vitamina D

  5µg

  100%

  Vitamina C

  800 mg

  1000%

  Zinc

  25 mg

  250%

  Cupru

  1600 µg

  160%

  Quercetină

  250 mg

   

  Extract de Soc

  200 mg

   

  Antocianidină

   2 mg

   

   

  Producător: ECO-NUTRACEUTICOS  

  Adresă: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

  Deținător notificare și Distribuitor unic: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresă: București Jud./Sector 1 Str. Academiei, Nr.28-30, Etj.9 Birou 4

  Produs notificat de I.N.S.P. Timișoara Seria AB NR 2524/2021

   

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

  Lot nr: vezi ambalaj.

  PGN036

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...