Supliment alimentar cu orez rosu Clinical Red Yeast Rice Complex, GoldNutrition, 60 tablete-<p>Colesterolul ridicat este unul dintre principalii factori de risc pentru dezvoltarea bolilor de inimă. Drojdia de orez roșu este o alternativă naturală pentru controlul nivelului ridicat de colesterol și îmbunătățirea performanței cardiace!</p>

Supliment alimentar cu orez rosu Clinical Red Yeast Rice Complex, GoldNutrition, 60 tablete

Referinta: PGN042

93,00 lei

Colesterolul ridicat este unul dintre principalii factori de risc pentru dezvoltarea bolilor de inimă. Drojdia de orez roșu este o alternativă naturală pentru controlul nivelului ridicat de colesterol și îmbunătățirea performanței cardiace!

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar cu orez roșu Clinical Red Yeast Rice Complex, GoldNutrition, 60 tablete

 

Acțiuni: RED YEAST RICE conține steroli vegetali, drojdie din Orez-Roșu cu un conținut de Monacolină K, Coenzyma Q10 și vitamina B3. Sterolii vegetali contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge. Acest efect benefic se obține cu o doză zilnică de 800 mg de steroli vegetali pe zi.

 

Colesterolul ridicat este unul dintre principalii factori de risc pentru dezvoltarea bolilor de inimă. Drojdia de orez roșu este o alternativă naturală pentru controlul nivelului ridicat de colesterol și îmbunătățirea performanței cardiace! Această nouă formulă conține mai multe ingrediente care sunt studiate științific pentru că ajută la controlul nivelului de colesterol.

Red Yeast Rice Complex GoldNutrition® conține un ingredient patentat, LIPOPHYTOL® MICROCAPSULES, compus din steroli vegetali liberi microîncapsulați, nederivați din soia, iar procesul de microîncapsulare crește biodisponibilitatea acestui ingredient.

Ingredientele precum sterolii vegetali, orezul roșu și policosanolul ajută la scăderea nivelului de colesterol total, exercitând cel mai mare impact asupra scăderii colesterolului LDL.

Niacina favorizează creșterea HDL și scăderea trigliceridelor, iar coenzima Q10 este un antioxidant celular puternic care ajută la reducerea problemelor cauzate de nivelurile ridicate de colesterol din artere, favorizând reducerea complicațiilor bolilor cardiovasculare.

  

Ingredientele ajută la:

- Reducerea nivelului colesterolului total

- Creșterea nivelului de colesterol bun (HDL)

- Inhibarea oxidării colesterolului rău (LDL)

- Reducerea trigliceridelor

- Promovarea performanței cardiace

 

Cutie cu 60 tablete vegetale (Greutate netă 66.12 g)

Conține 30 de doze

PGN042

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Nevoi dietetice
Fara zahar
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
Per doză (2 tablete)
Coenzima Q10
10 mg
Policosanol
10 mg
Niacină (VitaminaB3)
50 mg (313%*)
Steroli vegetali (microcapsule Lipophytol®**)
800 mg
Monacolină K din drojdie din orez roșu
2,5 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog