Supliment pentru sistemul imunitar Clinical Immune Support, GoldNutrition, 60 capsule vegetale-<p><strong>GOLDNUTRITION®</strong> <strong>CLINICAL I</strong><strong>MMUNE SUPPORT </strong>este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant.</p>

Supliment pentru sistemul imunitar Clinical Immune Support, GoldNutrition, 60 capsule vegetale

Referinta: PGN036

78,48 lei

GOLDNUTRITION® CLINICAL IMMUNE SUPPORT este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant.

Cantitate

GOLDNUTRITION®   CLINICAL IMMUNE SUPPORT 60 VCPS

 

Supliment alimentar

Greutate 51 g

Cutie cu 60 capsule vegetale

 

Mod de administrare: se recomandă 2 capsule pe zi

 

Acțiuni: GOLDNUTRITION® CLINICAL IMMUNE SUPPORT este un supliment alimentar cu vitamine, minerale și extracte din plante care prin componentele sale ajută la susținerea sistemului imunitar și are rol antioxidant. Vitamina D, vitamina C, zincul și cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Quercetina extrasă din Salcâm japonez ajută la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi și ajută la reducerea inflamațiilor.

 

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă  femeilor însărcinate și care alăptează, precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In cazul administrării de antibiotice, luați suplimentul la o distanta de 2 ore.

 

Ingrediente: acid L-ascorbic; extract din muguri de Salcâm japonez Shophora japonica (98% quercertină);  agent de glazurare  (E464); extract din fructe de  Soc negru Sambucus nigra (antocianidină), sulfat de mono-L-metionină de zinc, L-aspartat de zinc, agent de încărcare (celuloză microcristalină), colecalciferol, agenți anti-aglomerare (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), sulfat de cupru.

 

INGREDIENTE

Per 2 capsule

VNR

Vitamina D

5µg

100%

Vitamina C

800 mg

1000%

Zinc

25 mg

250%

Cupru

1600 µg

160%

Quercetină

250 mg

 

Extract de Soc

200 mg

 

Antocianidină

 2 mg

 

 

Producător: ECO-NUTRACEUTICOS  

Adresă: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

Deținător notificare și Distribuitor unic: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresă: București Jud./Sector 1 Str. Academiei, Nr.28-30, Etj.9 Birou 4

Produs notificat de I.N.S.P. Timișoara Seria AB NR 2524/2021

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

Lot nr: vezi ambalaj.

PGN036

Referinte specifice

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...