Woman Collection Shake It Out - Pudra proteica Ciocolata 400g

Referinta: WG0030

89,00 lei

Rapid, practic şi pentru o bună digestie, Shake it out! este un shake proteic conceput pentru a ajuta super femeile să aibă un corp frumos şi sănătos. Fibrele şi probioticele prezente permit o creştere a saṭietăṭii şi un control mai bun al dietei.

Cantitate
Stoc epuizat

Ce trebuie să știi

 

Proteină săṭioasă 

 

Shake it Out! este un shake proteic cu fibre care împreună cu proteinele ajută la creşterea efectului de saṭietate. Conṭine probiotice şi enzime digestive care ajută la sănătatea intestinală şi optimizează digestia.

La formula sa s-a adăugat colagen hidrolizat care ajută la hrănirea pielii, evitând apariṭia striaṭiilor şi menṭinând grăsimea în straturile inferioare ale pielii, evitând astfel aspectul de “coajă de portocală”.

 

Ingrediente

 

Ciocolată: Izolat proteic din lapte, concentrat din zer (emulsionant (lecitină de soia)), pudră de cacao 10-12%, făină din seminṭe de dovleac fără grăsimi, Psyllium (Plantago ovata), inulină, proteină de mazăre, colagen hidrolizat, proteină de orez, aromă, agenṭi de îngroşare (gumă guar, gumă xantana), bromelaină, clorură de sodiu, extract de papaină (sulfiṭi), lactază, edulcoranṭi (sucraloză, glicozide derivate din steviol), Lactospore® (Bacillus coagulans).

Fabricat în instalaṭii care manipulează gluten, ouă şi peşte, drept pentru care poate conṭine urme din acestea.  

 

Mod de administrare

 

Se recomandă un shake pe zi, la prânz, sau ca substitut al sursei proteice pentru o gustare. Pentru a pregăti un shake se adaugă 1 măsură rasă (30g) în 200ml de apă. Se agită bine şi se serveşte. Se poate adăuga gheaṭă pentru a conferi o textură mai bună shake-ului. Se pot consuma până la două shake-uri pe zi.

 

Avertizări

 

Nerecomandat:

  • În caz de insuficienṭă renală.
WG0030

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatatea femeilor
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Triatlon
Tip de produs
Pre-antrenament
Tip de produs
Proteine
Aspect
Pudra

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...