Woman Collection LET IT DRAIN 20dz-<p>Dacă ai reṭineri de lichide şi cauṭi o soluṭie pentru reducerea volumului şi a umflaturilor corporale, Let it Drain! poate fi aliatul perfect. Cu armurai, sâmburi de struguri şi păpădie, această formulă pe bază de extracte naturale vine în unidoze pe care le poṭi lua cu tine oriunde.</p>

Woman Collection LET IT DRAIN 20dz

Referinta: WG0025

70,00 lei

Dacă ai reṭineri de lichide şi cauṭi o soluṭie pentru reducerea volumului şi a umflaturilor corporale, Let it Drain! poate fi aliatul perfect. Cu armurai, sâmburi de struguri şi păpădie, această formulă pe bază de extracte naturale vine în unidoze pe care le poṭi lua cu tine oriunde.

Cantitate
Stoc epuizat

Ce trebuie să știi

 

Drenant din extracte naturale

 

Let it Drain! este un drenant pe bază de extracte naturale super practic. Această formulă, disponibilă în unidoze, a fost special proiectată cu gândul la femeile care caută să-şi reducă umflăturile corporale.

Este alcătuit din ingrediente cu o puternică acṭiune diuretică care ajută la ameliorarea reṭinerii de lichide şi prin urmare ajută la reducerea volumului corporal. Let it Drain! este alegerea ideală pentru cine doreşte să lupte cu temutele umflături şi cu inamica reṭinere de lichide.

 

Mod de administrare

 

A se administra o doză (10 ml) pe zi, diluată în 1 litru de apă pentru a o bea de-a lungul zilei. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

 

Avertizări

 

Nerecomandat:

  • În timpul sarcinii şi alăptării
  • În caz de hipersensibilitate sau alergie la unul dintre compuşii formulei.
WG0025

Fisa tehnica

Obiectiv
Sanatate si wellness
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Fara zahar
Nevoi dietetice
Vegan
Nevoi dietetice
Vegetarian
Tip de produs
Drenaj
Aspect
Lichid

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

chat Comentarii (1)
Nota