Ciorapi compresivi lungi start albastru marin, Sportlast

Ciorapi compresivi lungi start albastru marin, Sportlast

Referinta: TS320MA-A

157,00 lei

Ciorapii compresivi Sportlast Training Start sunt concepuți pentru sportivii care abia încep să folosească ciorapi compresivi.

Marime
Cantitate

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Ciorapi compresivi lungi start albastru marin, Sportlast

 

Ciorapii compresivi Sportlast Training Start sunt concepuți pentru sportivii care abia încep să folosească ciorapi compresivi. Acești ciorapi compresivi până la genunchi sunt piesa de îmbrăcăminte de care ai nevoie dacă nu ai încercat niciodată ciorapii sport pentru antrenamentele tale. Datorită compresiei lor ușoare, acești ciorapi vor oferi mai mult oxigen în sânge și mușchi, îmbunătățind astfel performanța.

Folosește-i ori de câte ori te antrenezi și vei vedea cum îți vei îmbunătăți percepția asupra efortului. Începe azi antrenamentul cu ciorapii compresivi din gama Sportlast Start și vei vedea cum îți vei crește performanța încă din prima zi. Un design unic și reînnoit pentru ciorapii esențiali pentru sesiunile tale de antrenament, disponibili în mai multe culori pentru a putea fi combinați cu cu orice echipament.

Pentru alergători amatori și ocazionali.

Ciorapi de compresie graduală ușoară de la 15 la 20 mmHg concepuți pentru nevoile tale de antrenament. Întăritura specifică acestui produs susține și protejează zona gambei pentru a îmbunătăți confortul și a evita suprasolicitarea acestei grupe musculare. Ciorapii compresivi Sportlast Start sunt fabricați dintr-o țesătură foarte elastică și fără cusături pentru a preveni frecarea. Banda este elastică, iar vârful este ultra-elastic și nu are compresie pentru a garanta confort maxim.

Compresia lor graduală ușoară (compresie mai mare la gleznă și mai mică la gambe) ajută la întoarcerea venoasă, realizând:

- Economisire de până la 5% la consumul de oxigen

- Toleranță mai mare la acidul lactic (cu până la 11% mai mult)

- Rezistență mai mare la epuizare (cu până la 13% mai mult)

RESPIRABILE

Toți ciorapii compresivi din gama Sportlast Training Start sunt dezvoltați cu fibre inteligente care ajută la menținerea transpirației pielii. Deoarece transpirația adecvată este esențială pentru a putea oferi totul în antrenamentul tău, aceste produse garantează că pielea ta va rămâne în condiții perfecte în timp ce faci sport.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Ciorapii compresivi lungi Sportlast Training Start sunt fabricați din fire de poliamidă reciclată de cea mai bună calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea produselor provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

Tabel marimi sosete lungi Sportlast

TS320MA-A-S

Referinte specifice

ean13
8425693040355

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog