Suntem mai mult decât o marcă


După 12 ani de experiență pe piața de nutriție și wellness, în anul 2000 s-a născut GoldNutrition. Custódio César, un nutriționist experimentat și fondator al companiei, a fost convins dintotdeauna că singura cale pentru o viață implinită și sănătoasă este nutriția, de aici și crearea brandului GoldNutrition. Pasiunea și convingerea că niciodată calitatea nu este negociabilă, au transformat o idee într-o marcă. Toți credem cu tărie că aceasta este rețeta succesului. Din 2000 s-au schimbat multe.

Totul a inceput cu o echipă mică într-o sală mică dar între timp a devenit o companie solidă cu documente și certificate care atestă excelența și angajamentul față de munca depusă. Mai mulți ambasadori (sportivi olimpici, antrenori, medici, nutriționiști și influenceri) au venit să ni se alăture în călătoria noastră, care intre timp a devenit si a lor.

Custódio César rămâne liderul GoldNutrition și nu renunță la păstrarea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și al industriei (suplimentelor) alimentare. Calitatea este angajamentul nostru față de Angajați, Consumatori și Acționari. Suntem aici pentru a rămâne, pentru că știm că produsele noastre fac ceva pentru dumneavoastră: vă fac mai fericiți. GoldNutrition, Be Excelent

Viziune

Nutriție de calitate, oricând, oriunde

Scopul nostru este de a crea produse de calitate care să se potrivească în orice moment, oriunde în lume.
viziune.jpg
misiune.jpg
Misiune

Să inspirăm prin nutriție

Credem că o alimentatie sanatoasa are puterea de a inspira schimbări, obiective și dorințe și că are o mare influență asupra drumurilor pe care le urmăm în viață. Participam activ in procesul de inovare și dezvoltare a unor formule care răspund nevoilor publicului nostru. Deoarece calitatea este în ADN-ul mărcii noastre.
 Valorile noastreinovare.jpg
proximitate.jpg
incredere.jpg
calitate.jpg
 

Echipa GoldNutrition

Echipa României

Ioana Mihut
Country Manager Romania

Excellence means to be outstanding among the ones next to you

Cristian Pirvu
Comercial

Excellence means to act permanently to bring value

Daniela Diaconu
Departamentul Tehnic

Excellence means to sustain the performance