Ciorapi compresivi scurti pro albastru-marin, Sportlast

Ciorapi compresivi scurti pro albastru-marin, Sportlast

Referinta: TP207-MAA

131,00 lei

Ciorapii compresivi scurți din gama Sportlast Training Pro sunt concepuți pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși sportivi.

Marime
Cantitate

Produse similare

Ciorapi compresivi scurți pro albastru-marin, Sportlast

 

Ciorapii compresivi scurți din gama Sportlast Training Pro sunt concepuți pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși sportivi.

Fă antrenamentul cel mai bun moment al zilei cu acești ciorapi compresivi. Ciorapii compresivi sunt ideali pentru tine dacă practici alergare, crossfitt, fitboxing sau pentru orice antrenament sportiv de intensitate ridicată. Dă un impuls antrenamentelor tale cu acești ciorapi. 

Pentru sporturi de intensitate și de înaltă performanță.

Ciorapi scurți de compresie standard concepuți având în vedere nevoile celui mai exigent sportiv. Minimizează durerea, veziculele și încărcările de pe zonele picioarelor. Cresc confortul la antrenamente, indiferent de nivelul de intensitate.

TEHNOLOGIA CLEVERTEX®

Clevertex® este o țesătură inteligentă realizată cu un strat dublu higroscopic. Stratul interior absoarbe transpirația, iar al doilea strat o drenează la suprafață pentru a o evapora. Această tehnologie reușește să mențină pielea uscată.

3D Layer

Tehnologia 3D Layer este folosită în fabricarea acestor ciorapi ca o căptușeală interioară și o talpă cu microcapsule antiderapante concepute pentru a evita apariția veziculelor și iritațiilor pielii. Mai mult confort în acești ciorapi compresivi astfel încât să îți faci griji doar pentru antrenament.

SPORTLAST ȘI MEDIUL

Ciorapii compresivi scurți Sportlast Training Pro sunt fabricați din fire de poliamidă reciclată de cea mai înaltă calitate. Prin acest simplu fapt se dă o nouă viață materialelor care nu mai sunt utile, evitând managementul deșeurilor prin procese poluante.

Toate articolele de îmbrăcăminte Sportlast sunt dezvoltate în întregime în fabricile proprii cu ajutorul unei echipe de peste 80 de persoane. Materiile prime pentru realizarea ciorapi compresivi provin din industriile spaniole sau europene. În acest fel se reușește să se reducă amprenta ecologică și să se limiteze impactul asupra mediului.

tabel marimi sosete scurte Sportlast

TP207-MAA-S

Referinte specifice

ean13
8425693040065

Produse similare

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog