GoldNutrition BCAA Powder 300 g-<p>Dacă dintr-un anumit motiv nu iei proteină whey pentru recuperarea ta musculară sau ai dori ceva pe care l-ai putea lua mai aproape de ora de antrenament (şi pe care să îl iei chiar şi în timpul acestuia) avem o opṭiune sigură pentru tine, BCAA Powder.</p>

  GoldNutrition BCAA Powder 300 g

  Referinta: GNF003

  120,00 lei

  Dacă dintr-un anumit motiv nu iei proteină whey pentru recuperarea ta musculară sau ai dori ceva pe care l-ai putea lua mai aproape de ora de antrenament (şi pe care să îl iei chiar şi în timpul acestuia) avem o opṭiune sigură pentru tine, BCAA Powder.

  Cantitate
  In stoc

  Ce trebuie să știi

   

  Recuperare musculară

   

  Nu vă plac shake-urile proteice din zer pentru recuperarea musculară?

  avem soluția perfectă ..... pudra BCAA.

  Formula BCAA Powder combină aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) într-un raport de 4: 1: 1 (Leucină, Isoleucină și Valină) cu Glutamina. Combinația de BCAA și Glutamină oferă o formulă care îmbunătățește sinteza proteinelor, promovează o mai bună recuperare musculară după efort și previne oboseala cronică.

  Contribuie la biosinteza proteinelor si cresterea masei musculare. Actiune anti-catabolica. Contribuie la reducerea oboselii acumulate dupa un antrenament intens si impiedica distrugerea tesutului muscular.

  Cum aminoacizii se găsesc în formă izolată, sunt cea mai bună opṭiune pentru a se lua în timpul antrenamentului, pentru că nu sunt greu de digerat şi pot fi luaṭi chiar şi în timpul antrenamentelor mai intense.

   

  Ingrediente

   

  Lime-Lămâie: Amestec de BCAA pudră (L-leucină, L-izoleucină, L-valină) [41%], L-glutamină [24%], L-leucină (soia) [21%], regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), aromă, citrat de potasiu, colorant (extract de şofran), edulcoranṭi (sucraloză, acesulfam K), antiaglomerant (dioxid de siliciu), citrat trisodic.

  Conṭine o sursă de fenilalanină. Fabricat în instalaṭii care manipulează soia, gluten, ouă şi peşte, drept pentru care poate conṭine urme din acestea.  

   

  Mod de administrare

   

  Ca alternativă la shake-uri proteice: Se ia o doză, două măsuri rase (10 g) diluate în 300 ml de apă înainte de antrenament şi o doză, două măsuri rase (10g) diluate în 300 ml de apă după antrenament. Între antrenamente: Se ia o doză, două măsuri rase diluate în 500 ml de apă pentru a se bea cu înghiṭituri mici pe timpul antrenamentului. Ca alternativă la o băutură de recuperare fără lactoză: Se ia o doză, două măsuri rase diluate în 500 ml de băutură izotonică Goldrink, pentru a se bea la sfârşitul antrenamentului. Ca băutură de recuperare pentru antrenamente puṭin intense: Se ia o doză, două măsuri rase diluate în 500 ml de apă pentru a se bea la sfârşitul antrenamentului. Să nu se depăşească doza zilnica recomandată.

   

  Avertizări

   

  Nerecomandat:

  • Pe timpul sarcinii şi alăptării;
  • În caz de ciroză hepatică;
  • În caz de insuficienṭă renală;
  • Alergie la unul dintre compuşi.
  GNF003

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Masa musculara/Forta
  Obiectiv
  Recuperare
  Nevoi dietetice
  Fara zahar
  Nevoi dietetice
  Vegetarian
  Nevoi dietetice
  Fara gluten
  Nevoi dietetice
  Fara lactoza
  Nevoi dietetice
  Vegan
  Nevoi dietetice
  Fara cofeina
  Nevoi dietetice
  Fara grasimi
  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Fitness
  Tip de produs
  Post-antrenament
  Tip de produs
  Aminoacizi
  Tip de produs
  Pre-antrenament
  Aspect
  Pudra

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...