GoldNutrition baton cereale Low Sugar fructe de padure 30g-<p>Am creat snackul perfect, cu conținut scăzut de grăsimi care te ajută sa iți crești energia natural și fără a-ți compromite alimentația.</p>

GoldNutrition baton cereale Low Sugar fructe de padure 30g

Referinta: EC58871

4,00 lei

Am creat snackul perfect, cu conținut scăzut de grăsimi care te ajută sa iți crești energia natural și fără a-ți compromite alimentația.

Cantitate
In stoc

Baton Cereale: Noua ta gustare sănătoasă

 

Cereal Bar este unul dintre batoanele cele mai sănătoase și gustoase de pe piață.

Are conținut scăzut de zaharuri, iar cele 1,5 g de zahăr pe care le vei găsi provin din fructe. Conține ulei de nucă de cocos, fibre prebiotice și are niște arome delicioase. Combinația puternică de cereale (ovaz, grâu și orez) reprezintă o sursă de energie naturală pentru a ucide foamea fără a compromite alimentația sanătoasă sau dietele.

Dar să trecem la detalii:

    • Are un conținut redus de grăsimi, lipsit total de grăsimi hidrogenate, iar sursa principală este uleiul de cocos, cunoscut ca fiind bogat într-un anumit tip de grăsime – MCT – care este folosită ca sursă de energie și are o acțiune benefică pentru sănătatea intestinală.
    • Carbohidrații care sunt prezenți în mod natural în fulgii de cereale oferă treptat energie organismului deoarece nu conțin zahăr și au o concentrație mare de fibre. De notat este cicoarea, care este o fibră solubilă care are capacitatea de a încetini absorbția zahărului, precum și de a contribui ca o sursă majoră de hrană pentru dezvoltarea bacteriilor probiotice.
  • Fără nici un pic de zahăr adăugat, gustul dulce al batonului vine din diferite fructe deshidratate, cum ar fi merișoarele și căpșunile. În plus, pe lângă aroma delicioasă, aduce un aport de mici doze de vitamine și ingrediente vegetale antioxidante.

 

Când vi se face foame între mese și nu doriți să cedați la dulciuri pentru a vă compromite dieta, nu uitați: există un baton pentru asta, Cereal Bar.

 

O gustare sănătoasă, perfectă pentru tine

 

Iată un baton cu conținut scăzut de zahăr pentru micul tău dejun sau pentru gustări. Încearcă cele 3 arome: nucă de cocos, căpșuni și fructe de pădure.

EC58871

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Scazut in zahar
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Triatlon
Tip de produs
Gustare
Tip de produs
Post-antrenament
Tip de produs
Pre-antrenament
Aspect
Baton

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

chat Comentarii (0)