Refix

Consumul de apă de mare diluată în scopuri terapeutice datează încă din vremuri străvechi, deoarece are o compoziție minerală similară cu cea a plasmei sanguine.

Ingredientul principal al REFIX este apa de mare extrasă dintr-o locație unică din cadrul Rețelei Natura 2000, cea mai pură, mai curată și mai bogată sursă în minerale din Oceanul Atlantic, situată în Costa da Morte (Galicia, Spania).

În plus, îmbunătățim REFIX cu ingrediente organice obținute local din aceeași zonă și îl îmbuteliem în ambalaje de sticlă și Tetrapak pe care le distribuim în întreaga lume în cutii din carton 100% reciclat. Angajamentul nostru față de sustenabilitate merge și mai departe, întrucât toată energia pe care o consumăm atât în procesul de producție, cât și în birourile noastre provine din surse 100% regenerabile.

Sunt 2 produse.

Bautura organica pentru...

Bautura organica pentru refacere cu portocale, Refix, 250 ml

In stoc
10,00 lei Pret

Băutura organică pentru refacere cu portocale Refix este o combinație de gust dulce și sărat, având un gust minunat de portocale spaniole organice. Este o sursă naturală de vitamina C. Conține 20% apă de mare pH8 și apă de izvor. Este o alegere excelentă care ajută la întărirea sistemului imunitar.