GoldNutrition Creatine Powder 280 g-<p>Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.</p>

  GoldNutrition Creatine Powder 280 g

  Referinta: GNF004

  75,50 lei

  Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

  Cantitate
  In stoc

  Creatine Powder 

  Îmbunătățiți-vă performanța fizică în timpul exercițiilor repetate de durată scurtă și intensitate mare. Pudra de creatină este suplimentul ideal pentru antrenamentele care necesită explozii rapide și scurte de energie, precum fotbal, handbal, rugby, baschet, hochei sau alergarea de viteză.

   

   

  Actiuni: Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

   

  Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraidicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu insuficienta renala precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. A se administra cu prudenta persoanelor cu risc de boli renale sau diabet. Poate interactiona cu cafeaua sau cafeina, administrate concomitent.

   

  Ingrediente/doza (5 g): Creatina monohidrat - Creapure® - 5 g.

  Producator:  EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

  Detinator de notificare  si Distribuitor: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

  Produs notificat de SNPMAPS (AA704/2013). A se consuma, de preferinta pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

  GNF004

  Fisa tehnica

  Tipul de sport
  Lupte
  Tipul de sport
  Canotaj
  Tipul de sport
  Sporturi de echipa
  Tipul de sport
  CrossFit
  Tipul de sport
  Sporturi Nautice
  Tipul de sport
  Gimnastica
  Tipul de sport
  Inot
  Tipul de sport
  Atletism/Trail
  Tipul de sport
  Motociclism
  Tipul de sport
  Ciclism/MTB
  Tipul de sport
  Sporturi Extreme
  Tipul de sport
  Fitness
  Tipul de sport
  Triatlon
  Tipul de sport
  Golf

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...