Creatina monohidrata, GoldNutrition, Creatine Powder, 280g-<p>Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.</p>

Creatina monohidrata, GoldNutrition, Creatine Powder, 280g

Referinta: GNF004

87,00 lei

Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

Cantitate
In stoc

Produse similare

Creatine Powder 

Îmbunătățiți-vă performanța fizică în timpul exercițiilor repetate de durată scurtă și intensitate mare. Pudra de creatină este suplimentul ideal pentru antrenamentele care necesită explozii rapide și scurte de energie, precum fotbal, handbal, rugby, baschet, hochei sau alergarea de viteză.

 

 

Actiuni: Creatina creste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

 

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraidicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu insuficienta renala precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. A se administra cu prudenta persoanelor cu risc de boli renale sau diabet. Poate interactiona cu cafeaua sau cafeina, administrate concomitent.

 

Ingrediente/doza (5 g): Creatina monohidrat - Creapure® - 5 g.

Producator:  EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.

Detinator de notificare  si Distribuitor: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de INSP Timișoara Seria AB, nr. 3679. A se consuma, de preferinta pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

GNF004

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Vegetarian
Tipul de sport
Fitness
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Golf
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Sporturi Nautice
Tipul de sport
Gimnastica
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Motociclism
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Sporturi Extreme
Aspect
Pudra

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog