GoldNutrition  ISO Hydro Whey * 1kg-<p>Dacă ești în căutarea unei proteine de calitate, va fi dragoste la prima vedere. Are proteine patentate izolate şi hidrolizate, folosind ca materie primă laptele  provenit de la vaci crescute pe păşune. Digestibilitate şi absorbṭie perfecte. 87% proteină și doar 1% carbohidrați</p>

GoldNutrition ISO Hydro Whey * 1kg

Referinta: GN61191

180,00 lei

Dacă ești în căutarea unei proteine de calitate, va fi dragoste la prima vedere. Are proteine patentate izolate şi hidrolizate, folosind ca materie primă laptele  provenit de la vaci crescute pe păşune. Digestibilitate şi absorbṭie perfecte. 87% proteină și doar 1% carbohidrați

Aroma
Cantitate
In stoc

Ce trebuie să știi

Proteină izolată şi hidrolizată

Dacă ești în căutarea unei proteine pure şi de calitate ridicată, aceasta este. Produsul nostru IsoHydro Whey combină cele două surse cele mai bune de proteină din zer de pe piaṭă, ISOLAC® şi OPTIPEP®, proteină izolată şi hidrolizată de calitate ridicată, produsă de CARBERY şi care provine din lapte de vacă hrănite pe păşuni. Fără adaos de zaharuri, cu conṭinut foarte scăzut de lactoză şi grăsimi, această proteină este diferită şi inovatoare pe piaṭa nutriṭiei. 

Ingrediente

Căpşuni: ISOLAC® Instant (Izolate proteice din zer, emulsionant (lecitină de soia)) [93%], OPTIPEP® 90 PRO (Proteine hidrolizate din zer, emulsionant (lecitină de soia)) [4%], aromă de căpşuni, colorant (pudră de sfeclă), agenṭi de îngroşare (gumă Guar, gumă Xantana), clorură de sodiu, edulcoranṭi (sucraloză, glicozide derivate din steviol). Fabricat în instalaṭii care manipulează gluten, ouă şi peşte, drept pentru care poate conṭine urme din acestea.

Mod de administrare

A se consuma două shake-uri pe zi (două porṭii), unul cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament şi altul imediat după acesta. Pentru a pregăti un shake, adăugaṭi o măsură rasă (30 g) la 200 ml de apă. Agitaṭi bine şi este gata. Poṭi adăuga gheaṭă pentru a da o textură mai bună băuturii.

Avertizări

Nerecomandat: În caz de insuficienṭă renală; În caz de alergie la unul dintre compuşi

GN61191

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
Canotaj
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Lupte
Tipul de sport
Sporturi de echipa
Tip de produs
Post-antrenament
Tip de produs
Proteine
Aspect
Pudra

Referinte specifice

ean13
5601607073197

Te-ar putea interesa si...

chat Comentarii (3)
Nota