GoldNutrition Joint Complex 60 tablete-<p><strong>GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX </strong>este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.</p>

  GoldNutrition Joint Complex 60 tablete

  Referinta: GN61096

  102,50 lei

  GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.

  Cantitate

  GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX 60 tablete

  În timpul practicării exercițiilor solicitante pentru articulații, se produc adesea inflamații ale acestora având ca rezultat durere si mișcare limitata. Joint Complex, te ajuta să previi și să ameliorezi simptomele dureroase datorită celor 4 ingrediente – Glucozamină, Condroitină, MSM si Boswellia.

  Glucozamina reduce durerea și îmbunătățește funcția articulațiilor. Condroitina are proprietăți antiinflamatorii și ajută la hidratarea și regenerarea cartilajelor. MSM reduce durerea periferică și inflamația. În cele din urmă, Boswellia serrata este un agent puternic antiinflamator, antiartritic și analgezic.

  Produs ideal pentru:

  – Îmbunătățirea mișcărilor articulare;

  – Stoparea procesului degenerativ al cartilajului;

  – Reducerea durerilor articulare

  Avertizări: A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează. Contraindicat persoanelor alergice la crustacee, pește sau la oricare dintre ingredientele produsului.

  Ingrediente: sulfat de D-Glucozamină, MSM (metilsulfonilmetan), sulfat de condtroitină (pește); agenți de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat de calciu); extract din rășină de Boswellia serrata; agenți anti-aglomerare (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

  INGREDIENTE

  Per 3 tablete

  Sulfat de Glucozamină

  1500 mg

  Sulfat de Condroitină

  1000mg

  MSM

  1300 mg

  Boswellia serrata (65% acid bosvelic)

  200 mg

  *VNR - Valoare nutrițională de referință cf Reg. Nr.1169/2011

  Producător: ECO NUTRACEUTICOS 

  Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

  Importator unic autorizat și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, București.

  Produs notificat de INSP Timișoara

  A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).Lot nr:

  GN61096

  Fisa tehnica

  Obiectiv
  Recuperare
  Gramaj declaratie nutritionala
  Per 3 tablete
  Sulfat de Glucozamină
  1500 mg
  Sulfat de Condroitină
  1000 mg
  MSM
  1300 mg
  Boswellia serrata (65% acid bosvelic)
  200 mg

  Referinte specifice

  Cele mai noi articole de pe blog

  Te-ar putea interesa si...