Supliment alimentar pentru articulatii, GoldNutrition, Joint Complex, 60 tablete-<p><strong>GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX </strong>este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.</p>

Supliment alimentar pentru articulatii, GoldNutrition, Joint Complex, 60 tablete

Referinta: GN61096

104,00 lei

GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.

Cantitate

Produse similare

GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX 60 tablete

 

În timpul practicării exercițiilor solicitante pentru articulații, se produc adesea inflamații ale acestora având ca rezultat durere si mișcare limitata. Joint Complex, te ajuta să previi și să ameliorezi simptomele dureroase datorită celor 4 ingrediente – Glucozamină, Condroitină, MSM si Boswellia.

Glucozamina reduce durerea și îmbunătățește funcția articulațiilor. Condroitina are proprietăți antiinflamatorii și ajută la hidratarea și regenerarea cartilajelor. MSM reduce durerea periferică și inflamația. În cele din urmă, Boswellia serrata este un agent puternic antiinflamator, antiartritic și analgezic.

Produs ideal pentru:

– Îmbunătățirea mișcărilor articulare;

– Stoparea procesului degenerativ al cartilajului;

– Reducerea durerilor articulare

 

Produs notificat de INSP Timișoara

GN61096

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare
Valoare energetica
Per 3 tablete
Sulfat de Glucozamină
1500 mg
Sulfat de Condroitină
1000 mg
MSM
1300 mg
Boswellia serrata (65% acid bosvelic)
200 mg

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog