Supliment alimentar pentru articulatii, GoldNutrition, Joint Complex, 60 tablete-<p><strong>GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX </strong>este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.</p>

Supliment alimentar pentru articulatii, GoldNutrition, Joint Complex, 60 tablete

Referinta: GN61096

104,00 lei

GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX este un supliment alimentar care prin componentele sale active ajută la prevenirea și ameliorarea simptomelor cauzate de deteriorarea articulațiilor.

Cantitate

GOLDNUTRITION JOINT COMPLEX 60 tablete

În timpul practicării exercițiilor solicitante pentru articulații, se produc adesea inflamații ale acestora având ca rezultat durere si mișcare limitata. Joint Complex, te ajuta să previi și să ameliorezi simptomele dureroase datorită celor 4 ingrediente – Glucozamină, Condroitină, MSM si Boswellia.

Glucozamina reduce durerea și îmbunătățește funcția articulațiilor. Condroitina are proprietăți antiinflamatorii și ajută la hidratarea și regenerarea cartilajelor. MSM reduce durerea periferică și inflamația. În cele din urmă, Boswellia serrata este un agent puternic antiinflamator, antiartritic și analgezic.

Produs ideal pentru:

– Îmbunătățirea mișcărilor articulare;

– Stoparea procesului degenerativ al cartilajului;

– Reducerea durerilor articulare

Avertizări: A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează. Contraindicat persoanelor alergice la crustacee, pește sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Ingrediente: sulfat de D-Glucozamină, MSM (metilsulfonilmetan), sulfat de condtroitină (pește); agenți de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat de calciu); extract din rășină de Boswellia serrata; agenți anti-aglomerare (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

INGREDIENTE

Per 3 tablete

Sulfat de Glucozamină

1500 mg

Sulfat de Condroitină

1000mg

MSM

1300 mg

Boswellia serrata (65% acid bosvelic)

200 mg

*VNR - Valoare nutrițională de referință cf Reg. Nr.1169/2011

Producător: ECO NUTRACEUTICOS 

Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA

Importator unic autorizat și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, București.

Produs notificat de INSP Timișoara

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).Lot nr:

GN61096

Fisa tehnica

Obiectiv
Recuperare

Referinte specifice

Cele mai noi articole de pe blog

Te-ar putea interesa si...