Magneziu lichid 250 mg, GoldNutrition, 10 fiole-<p>Magneziul este indicat pentru prevenirea crampelor, îmbunătățirea funcției musculare în timpul efortului și reducerea oboselii și extenuării.</p>

Magneziu lichid 250 mg, GoldNutrition, 10 fiole

Referinta: GN61082

65,00 lei

Magneziul este indicat pentru prevenirea crampelor, îmbunătățirea funcției musculare în timpul efortului și reducerea oboselii și extenuării.

Cantitate

Produse similare

Ambasadorii GoldNutrition care folosesc acest produs:

Magneziu lichid 250 mg, GoldNutrition, 10 fiole

 

Nu lăsa oboseala să te oprească!

Acțiuni: Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular. Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor.

Magneziul lichid este o formulă care conține o combinație de citrat de magneziu și bisglicinat de magneziu, două forme de magneziu cu biodisponibilitate și absorbție ridicate.

Una dintre funcțiile principale ale magneziului este de a ajuta la relaxarea mușchilor: atunci când există o lipsă de magneziu pot apărea spasme musculare și crampe. De asemenea, magneziul este foarte important pentru funcția nervoasă. La sportivi și mai ales la cei care practică sporturi de anduranță cu antrenamente prelungite, apar adesea carențe de magneziu cauzate în principal de uzura musculară, precum și de eliminarea acestuia prin transpirație.

Magneziul este esențial pentru hidratarea celulară deoarece face membrana permeabilă la apă și fluide electrolitice, ceea ce este crucial, în special în sporturile de durată mare. Prin urmare, suplimentarea cu magneziu este esențială pentru toți sportivii pentru a evita oboseala musculară și pentru a îmbunătăți recuperarea după antrenament.

Formula cu citrat de magneziu și bisglicinat de magneziu a fost îmbogățită cu vitamina B6 care crește absorbția și utilizarea acestui mineral, riboflavina și acidul pantotenic care participă la metabolismul energetic, a cărei funcționare corectă este esențială.

 

Greutate netă 250 ml

Produs notificat de Ministerul Sănătății nr. 5128/19.11.2021

GN61082

Fisa tehnica

Obiectiv
Hidratare
Obiectiv
Rezistenta
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Tip de produs
Minerale/Vitamine
Aspect
Unidoze
Gramaj declaratie nutritionala
*VNR
Gramaj declaratie nutritionala
Per 1 fiolă
Magneziu
67%
Magneziu
250 mg
Vitamina B6
50%
Vitamina B6
0,7 mg
Vitamina B2
50%
Vitamina B2
0,7 mg
Acid pantotenic
3 mg
Acid pantotenic
50%

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog