Supliment alimentar pentru remineralizarea organismului Salt Caps, GoldNutrition 60 capsule vegetale-<p><strong>GOLDNUTRITION® SALT CAPS</strong> este un supliment alimentar care asigură organismului necesarul de electroliți (săruri minerale) eliminați în urma efortului fizic, prin transpirație. </p>

Supliment alimentar pentru remineralizarea organismului Salt Caps, GoldNutrition 60 capsule vegetale

Referinta: GN61097

50,00 lei

GOLDNUTRITION® SALT CAPS este un supliment alimentar care asigură organismului necesarul de electroliți (săruri minerale) eliminați în urma efortului fizic, prin transpirație. 

Cantitate

Produse similare

Supliment alimentar pentru remineralizarea organismului Salt Caps, GoldNutrition 60 capsule vegetale

 

Acțiuni: GOLDNUTRITION® SALT CAPS este un supliment alimentar care asigură organismului necesarul de electroliți (săruri minerale) eliminați în urma efortului fizic, prin transpirație. Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și sistemului muscular și la menținerea tensiunii arteriale normale. Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, la reducerea oboselii și extenuării și la menținerea echilibrului electrolitic. 

 

Consumă săruri la antrenamentele tale!

 

GoldNutrition® Salt Caps conține săruri minerale (electroliți) pe care organismul le pierde în mare parte prin transpirație și ar trebui să fie consumat de către persoanele care practică sporturi de durată prelungită!

 

Electrolitul predominant este sodiul deoarece se pierde în cantitate mai mare. Formula este completată cu clorură, magneziu și potasiu pentru a menține echilibrul electrolitic.

 

Acest produs este destinat persoanele care practică sporturi a căror durată prelungită se reflectă în rate mai mari de transpirație și, prin urmare, o nevoie mai mare de refacere a sărurilor minerale. Electroliții sunt deosebit de importanți în celulele musculare, nervoase și ale inimii deoarece lucrează împreună pentru a conduce impulsurile electrice pentru impulsurile nervoase și contracțiile musculare.

  

Greutate: 51 g

Prezentare: Flacon cu 60 capsule vegetale

Produs notificat de Ministerul Sănătății NR 5645/2023

GN61097

Fisa tehnica

Nevoi dietetice
Vegetarian
Nevoi dietetice
Fara gluten
Nevoi dietetice
Fara lactoza
Nevoi dietetice
Vegan
Nevoi dietetice
Fara cofeina
Nevoi dietetice
Fara grasimi
Nevoi dietetice
Fara zahar
Tipul de sport
Ciclism/MTB
Tipul de sport
Inot
Tipul de sport
Triatlon
Tipul de sport
Atletism/Trail
Tipul de sport
CrossFit
Tipul de sport
Motociclism
Aspect
Capsule/Tablete
Gramaj declaratie nutritionala
Per 2 capsule
Potasiu
100 mg (5%*)
Clorura
300 mg (38%*)
Sodiu (clorură si bicarbonat)
300 mg
Magneziu (carbonat)
60 mg (16%*)

Referinte specifice

Te-ar putea interesa si...

Cele mai noi articole de pe blog